Enerji diye bir şey var şüphe duyuyorsanız , huzursuzsanız sevmiyordur. Ruh bunu anlıyor zaten onun için çocuk oyuncağı.. anlamak değil de kabullenmek üzerine çalışmak gerek bunu başarırsak Pamuk gibi oluruz sanki...

#elfida❤️❤️
Enerji diye bir şey var şüphe duyuyorsanız , huzursuzsanız sevmiyordur. Ruh bunu anlıyor zaten onun için çocuk oyuncağı.. anlamak değil de kabullenmek üzerine çalışmak gerek bunu başarırsak Pamuk gibi oluruz sanki...

#elfida❤️❤️
Bu her türlü fark edilebilecek bir şey, verdiğim değeri, zamanı, ilgiyi ondan görmüyorsam misal. Sevmeyen insan hiç bir haraketinize tahammül edemez, olabildiğince mesafeli olur falan filan.
Iki elin kanda olsa koşacağın insanlar, senin için kılını kıpırdatmayınca, sana gelmemek için türlü bahaneler sıralayıp, başkalarına defalarca gittiğini gördüğünde anlıyorsun hiç bir değerin olmadığını. Aslında hiç sevilmediğini..
Yüzünden, enerjisinden, mimiklerinden ve hatta ruh halinden ~ ℳ
Eğer bana kötü davranıyorsa ya da beni sevmediğini söylüyorsa ya da bana zaman ayırmıyorsa ilgilenmiyorsa anlayabilirim zaten çok kolay seven insan üzmez ya da zarar vermez hiç bir şekilde.
Cevap
8Cevap
Hislerim kuvvetlidir hissederim
Bunu yeterince zaten belli eder hal ve hareketleriyle en başında ilgisiz kalması aten yeterince açık ve net bir harekettir.
Bu aralar desteğe ihtiyacım var kendimi yalnız hissediyorum sevmek sevilmek bilmem seven insan sahiplenir zor günlerinde derdin var mı yapabilecegim birsey var mı senin için sorar seni dinler ne bilim öyle iste
Değerli ve saygın hissettirmiyorsa, alakadar olmuyorsa, zaman yaratmak için bir çaba harcamıyorsa zaten sevmiyordur ve sezileri olan her insan bunu fark eder. Keyifli akşamlar..
konuşmak istememsinden
bana ayırdığı vaktin azalmasından
görüşmemek için bahaneler yaratmasından
Mesajlarından konuşmasından bakışından her şeyiyle belli eder
Ilgi ve alakam'in karsiligi bosluk ile doluyorsa..
Nazan elektrik tutmaz itici olabilir. Nadirde olsa olabilir
Beni sevmeyen insan hayatım da olamaz zaten 😎
Hep memnuniyetsiz davranmasından anlarım. Konuşmaktan sıkılması da belli eder.
Direkt insanlar zaten sevemez sevgi başka bir şey.. hoşlantı oluşur, iletişim, çekim gücü derken sevgiye doğru aşka doğru ilerler..
Kalpim hisediyormu ona bakarım
davranışlarından, dediklerinden..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?