Keşke erkek olsaydım diyen var mı? İlişkide emek verip hiç değer göremeyenler ne yapmalı?

Dünyanın en iyi insanıyım ve neden böyleyim bilmiyorum, sevdiğim biri olunca elimden gelenin en iyisini yapıyorum, değer veriyorum, seviyorum, yağmur yağınca şemsiyenin en çok ona ayrılmasını sağlıyorum, kendimin ıslanmasına izin veriyorum, yemek yerken turşu seviyor diye turşu yemiyorum, sevdiği bir şeye gözü tutulsa alacak durumum varsa direkt alırım, keşke erkek olsam da kendimle çıksam, 2 kişi vs olsam diyorum, ben de böyle değer görmek istiyorum, yere eğilip düştüğüm zaman dizlerimi silsin istiyorum, yağmurlu havada ceketimi unutunca ceketini versin istiyorum, yeter ya yeterrrr

Güncellemeler
9 gü
Sevdiği her şeyi aklımda tutuyorum kahveyi şekersiz içer kahve söylerken onun söylemesine kalmdan kendim söylüyorum kendisinin değerli olduğunu hissetirmek istiyorum sevdiğim için ama karşıma böyle insan çıkmıyor nerede sapik bana denk geliyor
Keşke erkek olsaydım diyen var mı? İlişkide emek verip hiç değer göremeyenler ne yapmalı?