İnsan orta güzellikte olunca da birini bulamıyor ya, hani şey istiyor biraz daha iyi özellikler acaba diyor, daha iyisi gelmez mi kafasına giriyorsun, çirkin olsan sana gelene gidersin direkt
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan orta güzellikte olunca da birini bulamıyor ya, hani şey istiyor biraz daha iyi özellikler acaba diyor, daha iyisi gelmez mi kafasına giriyorsun, çirkin olsan sana gelene gidersin direkt
Çok seçici insanlar bekar kalmaya mahkumdur hep daha iyisi daha iyisi diye diye bir bakmışsınız hiç seçenek kalmamış önünüzde
Benimde 32 yaşında bekar kadın arkadaşım var halen diyor o kadar sene beklemişim iyi bir şey olsun hani iyi derken insan sanıyor karakterli düzgün işinde gücünde meğerse uzun boylu yakışıklı kaslı maddiyatlı sadık güvenilir birini istiyormuş hani öyle bir şey bulursan dedim gelsin beni de s* ksin hem adam uzun boylu yakışıklı maddiyatlı olacak sana sadık olacak güvenilir olacak ve evlilik düşünecek buna gerçekten kargalar güler tamam evlilik senle yaptı ya sadakati ne yapacağız o kadar çok beğeneni taliplisi varken tek senle mi yetinecek?
Çirkin kadınlar neden rahat evlenebiliyor çünkü seçici değiller daha insancıllar imkanları değerlendiriyorlar vs vs altında birçok sebep var
Güzel kadınlar gerçekten yalnız kalsın ölsünler o kadar sinirliyim ki anlatamam sana insan yerine koyup tanışmaya bile çalışmıyorlar flörtleşmeye çalışıyorsun hiç umurunda bile değil tamam beğenmek zorunda değilde yani tüm kriteriniz tip mi ya başka bir kriteriniz yokmu kalp güzelliği karakter sadakat güven bunların hiç mi sizde bir şey anlam ifade etmiyor
Ne kadar ucuz basit yapıları var sadece tip dış görünüş başka kriterleri yok
Mesela çirkin şansı kadında oluyor ama erkekte olmuyor
İlişkilerde standartların yükselmesi güzellikle değil, zihninin sana sunduğu seçenek bolluğu illüzyonuyla ilgili. Zaten mesele dış görünüş olsaydı, herkes benzer kriterlerle mutlu olurdu. Sen şu an "daha iyisi var mıdır" düşüncesiyle kendi potansiyelini kısıtlıyorsun. Bu durum seni mükemmelliyetçilik tuzağına çekiyor olabilir mi? 🧠🔍 Ciddi bir bağ kurmaktan korktuğun için mi beklentilerini bu kadar yüksek tutuyorsun? ✨
Cevap
21Cevap
Çirkin olanı kimse sevmez. hayat boyu yalnız kalırsın
Bu dünya da ya beyaz ya siyah olcan diye boşuna dememişler sen grisin otur oturduğun yerde
Ben çirkinim kolay bulduğum yok. Kim sokuyor bu vesveleri sizin aklınıza.
Şunu görüyorum nerede it kopuk varsa evli yanlışlar yapmaya da devam ediyor son nefesimize kadar sadık olacak biz yanlızız
Daha iyisi gelmez mi kafasiyla hareket etsen, sürekli kötüler düşer önüne
Tatlı dil ile ilgilidir Sohbetin Yakın Davranman hepsi bir etken
Bu yaşa kadar olmadıysa problem
Olmadı işte
Aslında olabilirdi olmadı çünkü ben beğenmiyorum
Mantıklı neden yalnız olduğumuzun açıklaması
Of ne yapcaz ya
Yalnız ölücez
Makyajı arttır çirkinliğin artsın
Evet çirkin sanşı var
Nasil biri pesindesin
Armudun sapı üzümün çöpü derken sldkdldkdk
Gerçekten bıktım ya böyle olmak istemezdim hep en iyisini en zorunu istyirum diğer türlü mutsuz oluyorum
4/4 lük insan da yok ama be bi yerden iyi olan diğer yerden eksik oluyor bişeyleri kabul etmek gerek
Ya bu insan seçmede degil başka şeylerde de öyle mesela sanırım mukemmileytcilik var ben de
Kafayı yersin yapma sal biraz 😂
Ya birşeyleri kabullenemiyorum şey diyorum daha iyisi olabulirdi vs
Zaten yemişim 😂yasitlarim evlendi ikinci çocuğuna hamile ben de daha sevgilim bile olmadı
Sen biraz fazla mükemmeli arıyorsun ama öyle biri yok çok beklersin dsha öyle bir şeyi beklersen senin gözünde mükemmelleşir sevince merak etme 😂
Ya keşke dediğin gibi olsa
Öyle oluyor kusurları görmemeye başlıyorsun çok sevebilirsen tabi
Kendini kandırma güzel değilsin
Ama çirkin de değilim
Kriterlerini düşür reiz
Düşmüyor reiz
Türkiye de bir kadının boşda kalma ihtimali yok kriterle alakalıdır be sksk
Doğru diyorsun öyle bence de
hep nazardan
çirkin şansı diye bir şey var...
Belkide
insanın gönlü güzel olsun her insan güzeldir