Diğer Akp olmasaydi olur muyduk? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor her şey güllük gülistanlik avmler kafeler dolu ama hala mizmizlananlar var Güncellemeler1 yıl Çatlayin Güncellemeler1 yıl Ancak konusruzunu Akp olmasaydi olur muyduk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır".Bu sözden ne anlıyorsan odur. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben AKP liyim demenin söylemi korkudan gizliden sormuş 2 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mahvolurduk🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘 0 0 Yorumla
Göktuğh Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olurduk heralde anne babamız bi şekilde üreme yapardi diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Ulan sizi bilinçlendireceğiz diye entelektüel magandalara döndük , kafanıza vura vura anlatıyoruz gene anlamıyorsunuz.. 0 1 Yorumla UniversalSoldier 1 yıl Entelektüel maganda ne kral 😂😂😂Gece gece güldürürdün. Neyse iyi geceler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence siyaset kapatılsın insanlar kutuplasmasin birlik içinde olalım kalp kırmayalım 0 0 Yorumla
İzmirGöztepe35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Biri şuna para versin trolluk yapmasın ipini tütün başkasına havlasin 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. En azından şu an olduğumuzdan daha iyi olurduk. 0 0 Yorumla
Altaylardantunaya Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Ya hadi ordan cahil 0 10 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Sensin cahil🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🇹🇷🤘Biz turani kuracağız Yorumla Altaylardantunaya 1 yıl Siz ancak Arap g ö t ü yalarsınız Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Sizde Yunan g o t u Yorumla Altaylardantunaya 1 yıl Sonra bu ülke niye gelişmiyor 😂 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl @altaylardantunaya boş ver trol hesap zaten ciddiye alma Yorumla spiritoitaliano 1 yıl @Sweetdreams1950 doğru konus haddini bil Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl @spiritoitaliano vcgbvhnbg helelele frhhg Yorumla spiritoitaliano 1 yıl @Sweetdreams1950 ben ciddiyim nehakla dahil olup troll falan diyorsun seninle kim konuşuyor Yorumla Altaylardantunaya 1 yıl 5 yaşında mısın sen Yorumla spiritoitaliano 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır".
Bu sözden ne anlıyorsan odur.
Ben AKP liyim demenin söylemi korkudan gizliden sormuş
Mahvolurduk🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘
Olurduk heralde anne babamız bi şekilde üreme yapardi diye düşünüyorum
Ulan sizi bilinçlendireceğiz diye entelektüel magandalara döndük , kafanıza vura vura anlatıyoruz gene anlamıyorsunuz..
Entelektüel maganda ne kral 😂😂😂
Gece gece güldürürdün. Neyse iyi geceler
Bence siyaset kapatılsın insanlar kutuplasmasin birlik içinde olalım kalp kırmayalım
Biri şuna para versin trolluk yapmasın ipini tütün başkasına havlasin
Harika olurdu her şey
Benim kafadan bir kadın helal olsun
En azından şu an olduğumuzdan daha iyi olurduk.
Ben olmasaydım olmazdınız hiçbiriniz
toplumun tamamı kafelerde mi ona bakacaksın
Ya hadi ordan cahil
Sensin cahil🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🇹🇷🤘
Biz turani kuracağız
Siz ancak Arap g ö t ü yalarsınız
Sizde Yunan g o t u
Sonra bu ülke niye gelişmiyor 😂
@altaylardantunaya boş ver trol hesap zaten ciddiye alma
@Sweetdreams1950 doğru konus haddini bil
@spiritoitaliano vcgbvhnbg helelele frhhg
@Sweetdreams1950 ben ciddiyim nehakla dahil olup troll falan diyorsun seninle kim konuşuyor
5 yaşında mısın sen
?