Bence sessizlik her zaman yalnızlık değildir. Bazen insan kalabalıklardan uzaklaşıp kendiyle baş başa kaldığında huzuru bulabilir. Sessizlikte kendini dinlemek ve düşüncelerine kulak vermek de güzel bir his. 🌿

#Kişilik&Karakter
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sessizlik her zaman yalnızlık değildir. Bazen insan kalabalıklardan uzaklaşıp kendiyle baş başa kaldığında huzuru bulabilir. Sessizlikte kendini dinlemek ve düşüncelerine kulak vermek de güzel bir his. 🌿

#Kişilik&Karakter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bana göre sessizlik çoğu zaman huzur. İnsan bazen konuşmadan, kalabalıktan ve sürekli bir şeylere yetişme hâlinden uzaklaşınca daha iyi toparlanıyor. Ama sessizliğin içinde paylaşacak kimsen yoksa o zaman yalnızlığa dönüşebiliyor. Aynı görüntü dışarıdan benzer, içeride hissettirdiği şey tamamen farklı.
Sesiz olmak yalnızlığın verdiği en büyük huzurdur. Bu yüzden sessizliğin kıymetini bilmek lazım
Yerine göre değişiyor, benim için her ikiside.
Sessizliği çok severim😇
💞✨
Sessiz olmak benim için huzur.
Bence de 🌸
🌸🌸
Yalnızlık demektir benim için
Bence de huzur. Sessizlik her zaman yalnızlık demek değil; bazen insanın kendine dönebildiği, zihnini dinlendirdiği ve kimseye bir şey anlatmak zorunda kalmadığı en güzel alan. Yalnızlık “kimsem yok” hissiyse, huzur “kendimle iyiyim” hissi. Hatta bazen sessizlik, kalabalıktan daha samimi bir arkadaş olabilir.
Bence sessiz olmak yalnızlık değil huzurdur ve bunun için hep sessizliği tercih ederim.
Bende ✨
Kafanı dinlemek, sessizlikle dans etmek, huzuru sakinlikte bulmak kısaca yaşadığını hissetmek yalnızlık değil, kendini her defasında keşfetmektir.
Yalnızlığı seviyorum boşuna dememişler nerde çokluk orada bokluk diye
Sessizlik huzur. İnsan kalabalıkta da yalnız kalabilir:)
Yerine göre değişir fakat her sessizlik huzur değil belki de çekilmesi en zor ızdıraptır.
Yalnızlığın kendisi huzuru temsil etmiyor ama sessizliğin karşılığı huzur oluyor bende.
Huzurun ta kendisi...
Huzurdur mutluluktur
Bence sessizlik bazen huzur, bazen yalnızlık. Kafanı dinlemek için susuyorsan iyi geliyor; ama içinden konuşmak gelip de kimseyi bulamıyorsan o sessizlik ağırlaşıyor.
Sessizlik yanlıklık değil içe dönüştür. Kendini keşfedebilmek huzur bulmaktır.
Bence sesizlik le yalnızlık aynı değil yanlız konuşanlar da var sizin sorunuzun dışında saygılar
kesinlikle huzur, ozellikle antrenman sonrasi o sessizlik kafayi sifirlamak icin birebir.
İhtiyaç bence
Sessiz bir huzur istiyorum
Yalnizlik kaderim degil tercihim diyorum
Huzur
Bazen gerçekten huzur.
Huzur diyelim
Huzur
Bunu ancak sessiz kalanlar bilir
Tercihse kesinlikle huzur
Fazla kendimizle başbaşa kalmamak gerekiyo
Yalnız kalmak
Her ikisi de