Ne işin var senin sahilde dizini kır otur evinde 🤣 arabaya aldığım yakıtı kadınamı verdiler arabaya bilemedim, neyse hayirli akşamlar olsun , sevgiler saygilar.
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Afiyet olsun evet sessizlik bana da huzur veriyor ama geceleri daha çok veriyor.. gündüz sessiz olunca bir şey hissetmem. gece o serin hava da kimse yokken kafa dinlemek gibi yok..
Kalktim. bi 35 lik çözdü işi :) doktor tavsiyesi dinliyorum :) alkol alırsan anti depresena gerek yok alkol. almayanlara anti depresan veriyoru diyor :))
Hiç yanında durmaz dim, aksine sinirlenirdim, annem onun sacmaliklari ile ugrasirdi ben tek başına kalırdım çünkü , pek kontrollü kalamıyor du. Ama dediğin de haklı olabilir sin adam polis belkide olaylar karşısında yipranip öyle sakinlisiyordu zaar
Ahah ya iyi oldu ama, beni konuşturmadi ve aynı konu üzerinden gidince cidden sıktı, evine indirirken dedim yarın boğazın şişer senin dedim, uyanamazsin, diyor he sahil de üşüdüm anlamadi, bende he he aynen süt iç yat dedim bastım gaza it çenesi. yemis
Sessizliği de severim sesi de ama boş konuşan insanı sevmem! Hele yavaş konuşup, anlatacağı konuyu uzatan mız mızlar varya onlardan ayrı bir nefret ediyorum bir de benim pis bi huyum var dayanamayıp çok uzatıyorsun kısa kes diyiveriyorum hiç hoş olmuyor en güzeli insanın kendi iç sesiyle meşgul olması sanırım.