Kadınlar ev, iş, çocuk vs. vs. yapsın erkekler giyinsin kuşansın dışarıya çıksınlar bazen keşke erkek olsaydım diyorum ☕️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlar ev, iş, çocuk vs. vs. yapsın erkekler giyinsin kuşansın dışarıya çıksınlar bazen keşke erkek olsaydım diyorum ☕️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Her iki tarafında şanslı/şanssız olduğu konular var
Öncelikle günümüzde çoğu kadın çocuk sahibi olmuyor olanların da çoğu max 2 çocuk yapıyor doğumdan hemen sonra bakıcı tutanlar var kendileri ilgilenmiyor çalışmaya gelince de isteyen çalışıyor istemeyen çalışmıyor zaten kazandığı parayı kendisi harcıyor eşi paranı bana ver diye sormaz eve gelince ev işlerini de her zaman kendileri yapmıyor isterse yapıyor istemezse yapmıyor üstelik çoğunun eşi de sürekli yardımcı oluyor bazı kadınların eşi elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor hatta evlerinde 2-3 tane çalışanı olanlar bile var yani sadece kadınların hayatı zor değil erkekler de çalışıyor işten eve evden işe gidip geliyor ailesini geçindirmek çocukları eşi kimseye muhtaç olmasın eksiksiz büyüsün diye uğraşıyorlar sonuçta gezip eğlenmek için çalışmıyorlar onlarda evde oturup eşine her konuda yardımcı olsa bile karısının köpeği kölesi diye küçümseyenler de var gururlarına ne kadar dokunduğunu artık sen düşün bence herkes kendi sorumluluğunu yerine getirse daha iyi o yüzden sadece kadınların zorlandığını söylemek doğru değil iki cinsiyetin de kendine göre sorumlulukları var ve ikisi için de hayatın zor olduğu durumlar var
Genelleme yapıyorsun abla ben en ufak şey bile onu yormasın diye ev işlerini de üstlenirdim herkes sandığın gibi değil tüm erkekler rahat düşüncesiz falan olmuyor tamam çoğunluk öyle ama ben aynı düşünmüyorum benim gibilerde var yani vardır diye düşünüyorum
Erkeklerde çalışıyor para getiriyor eve ve çalışmak çok kötü yani mesela izin almadan bilere gidemiyorsun bu baskı beni boğuyor ama evde kendi işin istediğin zaman yap karışanın yok ama çalışıp hemde ev işi lepen kadınların işi çok çok daha zordur yani
Küçük Enişteyi sosyal medyada şikayet edeceğine işine bak hadi!.. Evlilik ömür boyu Dünya Turu'na çıkıp otel otel gezmek mi sanıyordun ak? Sorumluluk almak, aileyi bir ömür sırtlamak demek işte, evlendikten sonra, yeni öğreniyorsun galiba bu detayları😏
13 yılımı verdim sorumluluk sahibi olmaya eşimde bende görevimizi layıkıyla yerine getiriyoruz çok şükür
Yıl süresini vurgulamak da moda olmuş ak🤣
Çocuklar dışında kadınların yaptığı hiçbir iş zor değil. Bulaşıkları makineye koyup çıkarmak ne kadar zor olabilir acaba? İş kısmına gelince hangi kadın ağır işte çalışıyor acaba? Butun ağır ve pis işleri erkekler yapıyor. Kadınlar bu dünyanın keyfini çıkaran varlıklar. Hiç öyle mağdura yatmasınlar.
Her erkek zor işte çalışmıyor ama
Evet herkes değil. Zor işte çalışan kadınlar da var ama geneli dediğim gibi. Hele hele çalışmayıp evde duran kadınların işi en kolayı ama nedense en zor işmiş gibi görüyorlar. İnan dışarıda ondan bundan emir alıp bir ömür işe gidip gelmektense evde durup ev işleri yapmak daha kolay. Karisanin edenin yok. Bence kadınlar bu konuda haksız. Koleymis gibi hissetmeleri çok abes.
degiller bir sürü agır işte çalışan erkekler var onlarıda düşün
herkes için geçerli değil, iyi erkekler zulm göürr genelde, kadınlar gibi.
Kendi işimi kendim yapıyorum ufak tefek temizlikler olsun detayı temizlikçi yapar ama
Abla sen evde bunları yaparken ben 45 derece sıcak altında tam teçhizat dag bayır yürüyorum? Sence hangisi kolay ( tercihimden memnunum, sadece düşüncene yönelik söyledim.)
E git cinsiyet değiştir 😃😃 erkek olmanın da zor yanları var canım benim 🥲
Devir değişti artık her şey ortak yapılıyor kadınlarda çalıştığı için haliyle ev işleri sadece kadına yüklenmiyor
degiller erkeklerinde kadınlarında şanslı olanıda var şanssız olanıda
Eekek de calısır evı gecındırır
Bi zahmet onuda yapsınlar 😅
Baska seyde yaparız
birçok yönden şanslılar
O zaman cinsiyet değiştirebilirsin efenim 😅
Tam olarak böyle hakket
Genellikle öyle ama her zaman dediğin gibi olmuyor
Yoo ev își yapıyorum ben ne alaka?
Niye cevap vermiyorsun bana sen
Neden ne alaka
Ya kıyamam kadınlar çiçektir bakmasini bilene