Her şeyden geri kalmış gibiyim 20 yaşındayım aile evindeyim sosyal çevrem yok eksik hissediyorum ne yapmalıyım
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyden geri kalmış gibiyim 20 yaşındayım aile evindeyim sosyal çevrem yok eksik hissediyorum ne yapmalıyım
20 yaşındasın, hayatın gerisinde falan değilsin. Aile evinde olman ya da şu an sosyal çevrenin olmaması senin değerini belirlemez. Bence kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine küçük küçük hayatına bir şeyler katmaya başla. Yeni bir ortama gir, insanlarla tanış, bir şey öğren, tek başına bile olsa dışarı çık. Daha yolun çok başındasın; şu an eksik değil, sadece kendini keşfetme dönemindesin. 🤍
ailem ya okuyacaksın ya da evleneceksin diyor işte çalışmama sıcak bakmıyor bölüm olarak da sayısal okudum hemşirelik ebelik istedim gelmedi sıralamalar öne çekti diğer bölümlerin de okuması geleceği boş duruyor tercih vermedim. önce sınavını işini kur sonra git tanış gez kafasındalar öyle izin vermiyorlar anlayacağın
hayatı geride kalmış biri gibi görünmüyorsun Aksine ne istediğini bulmaya çalışan, bir şeyleri kafasına göre seçmek yerine gerçekten geleceğini düşünerek karar vermeye çalışan birisin.
aslında içinde yaşamak istediğin bir hayat var. Sadece ona nasıl ulaşacağını şu an tam bilmiyorsun.
küçük küçük kendi alanını oluşturmaya başla kimseye birşeyleri söylemek zorunda değilsin.
yapacağın hamleler, düzen, arkadaş, gezme ailenin ve senin de mağdur olmayacağın şekilde ilerlersen bence kendine ait alanını ufak ufak oluşturmaya başlayabilirsin.
ALTIN KURAL: kişi dostunun dini üzeredir her zaman arkadaşlarını düzgün seç.
teşekkür ederim
tam olarak ne istiyorsun detaylı bilmek gerek anlatırsan belki daha iyi çözüm yoluna bakılır anlatmak istersen ulaşırsın konuşuruz.
Henüz yolun çok başındayken kendini başkalarının takvimiyle kıyaslaman bu hissi yaratıyor. Yaşadığın belirsizlik ve yalnızlık duygusu son derece doğal ama bu durum senin yetersiz olduğunu göstermez. Sadece hayatının bir hazırlık evresindesin ve yönünü yeniden çizmek senin elinde. Kendine biraz şefkat gösterip küçük adımlarla başlamaya ne dersin? Şu an seni en çok zorlayan şey yalnızlık mı, yoksa geleceğe dair belirsizlik mi? 🧠✨
Cevap
10Cevap
Tekrar dene üni olması işe gir gitsin nolcak
işe izin yok
Bulur bi iş çalışırsın 2 3 yıla da evlenirsin çok takma
öyle bir şey mutsuz biri yapar beni
Ankara dan mısın acaba, merk etme hersey guzel olur senın ıcın oyle hıs ettım
off defol
Neden oyle dıyorsun kı, kotu bırı degılım ben, etraftakı kotu ınsanlar yuzunden benı de kotu sanıyorsun
Ne sevgilik oldu ne sosyal cevrem
Ne kdr istememis olsamda hep cok istedim
Hayirlisini bulamadik belkdie
Sinav vsm zaten felaket
Herkes öyle normal bu
ÖzGüvenini kaybetme
Hiç öyle değilain sakin ol
yok ya
öyle gibi valla
Değil abi
Okul vs ne durumda
üni işi olmadı