İnsanların gerçek tavrı çoğu zaman işler yolunda gitmediğinde daha net görülüyor. Sizce zor durumda kalan birine yaklaşımda karakteri en çok hangi davranış belli eder?
Zor zamanda birine el uzatmak, insanın karakteri hakkında size ne anlatır?
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı.
Bence en çok, karşısındaki insanın zayıf anını kullanıp kullanmaması belli eder. Zor durumdaki birine tepeden bakmadan, yaptığı iyiliği sonradan başına kakmadan ve karşılık beklemeden yanında durabiliyorsa karakter orada kendini gösteriyor. İnsan iyi gününde herkesle iyi olabilir, asıl fark güç dengesi değiştiğinde ortaya çıkıyor.
Biri vardır çıkarı için yardım eder, biri vardır sevdiğinden yardım eder. Bu durum sadece karakterini belli etmez daha önce nasıl biri olduğu da önemli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence en çok, karşısındaki insanın zayıf anını kullanıp kullanmaması belli eder. Zor durumdaki birine tepeden bakmadan, yaptığı iyiliği sonradan başına kakmadan ve karşılık beklemeden yanında durabiliyorsa karakter orada kendini gösteriyor. İnsan iyi gününde herkesle iyi olabilir, asıl fark güç dengesi değiştiğinde ortaya çıkıyor.
Biri vardır çıkarı için yardım eder, biri vardır sevdiğinden yardım eder. Bu durum sadece karakterini belli etmez daha önce nasıl biri olduğu da önemli.
Bu söz konusu kişinin merhametinin tek yönlü olmadığının bir göstergesi olsa da bazıları bunu kaz gelecek yerden tavuğu esirgememek adına da yapıyor
Bu devirde kimseye el uzatmamak lazım, o el dönüp dolaşıp bize giriyor sonunda
Gerçekten insan olduğunu gösterir
Merhametli iyi biridir
Cesaretli oldugunu hissederim
İyil yapmak
Merhametli.
El uzatan oldum da bana el uzatan olmadı
Şüphe duyarım yine de
merhamettir ya
Uzatmam