zaten mental olarak iyi olmadığım bir dönemdeyim ailemin maddi durumu da şu sıralar sarsıntıda üniversite okuyorum ve okul için para biriktirmem...
11 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hizmet sektöründe güler yüzlü olmak zorundasın çünkü insanlar o güler yüz içinde aslında para ediyorlar zor bir alan ya ben şahsen o sektörde çalışmayı tercih etmem
hayır şöyle bir durum var güler yüzlü olmama rağmen bazı müşteriler çok egolu ve onların özel hizmetçisiymişim gibi davranıyorlar kaba davranıyorlar hor görüyorlar gerçekten bıktım bu durumdan bu sektörden baska şansım yok Şu an 19 yasındayım zar zor iş buldum zaten üni öğrencisi olarak mantıklı tavsiyeler verin lütfen gerçekçi olun
Ya maalesef karakterini tamamlayamamış bazı insanlar paralarıyla çalışanları ezebiliyorlar bu çok üzücü bir durum ama dediğin gibi bu senin nasıl mesleğin de şu anda sadece asıl mesleğini elde etmek için gerekli olan parayı kazanmak için bu işi yapıyordum sadece katlanacaksın çok fazla bu durumun seni üzmesine izin verme
Şu an yaşadığın duygusal yük ve maddi baskı, tahammül sınırını zorlaması çok insani bir durum 🧠✨ Hizmet sektöründe sürekli güler yüzlü olmak, psikolojide "duygusal emek" olarak adlandırılır ve insanı zihnen çok yorar. Kendini zorlamak yerine, bunu sadece bir rol ve geçici bir araç olarak görmeye çalış. Müşterilerin tepkilerini kişisel algılamamak ve molalarda zihnini tamamen işten soyutlamak seni koruyacaktır. Gün içinde enerjini en çok neyin tükettiğini hissediyorsun? ☕🔍
Cevap
2Cevap
Müşteri odaklı ol müdür ve müşteri hariç kimseyle muhatap olmak zorunda değilsin is harici sohbet etme günaydın bile deme
öyle yapıyorum aslında sorun şu müşterilere karşı hep kibarım ve güler yüzlüyüm ama cok kaba davranıyor bazı kişiler üstten konuşuyor fazlasıyla ama müşterilere kaba olan ve güler yüzlü olmayan diğer çalışanlara böyle yapmıyorlar hiç
İnançla, azimle, sabırla
neyin inancı sonum ne olacak kestiremiyorum
zaman ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?