Arkadaşlar işten çikartıldım kendime güvenim azaldı ve beceriksiz hissediyorum daha atılgan olmalıydım kendimle yüzleştim o yüzden moralim çok bozuk bidaha ne zaman iş bulurum bilmiyorum
sizce iş hayatında çekingenligimi atmam için nasıl davranmalıyım nasıl bir duruşum olmalı?
Birde soracağım soru sizce bir iş ne kadar zamanda öğrenilebilir 1 ay mı 2 hafta mı ne kadar sürede bir iş öğrenilir?
sizce iş hayatında çekingenligimi atmam için nasıl davranmalıyım nasıl bir duruşum olmalı?
Birde soracağım soru sizce bir iş ne kadar zamanda öğrenilebilir 1 ay mı 2 hafta mı ne kadar sürede bir iş öğrenilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanlarla sürekli iletişim kurularak bu asılabilir ben o şekilde astım. Hata yapmaktan korkma defalarca yap en sonunda zaten artık kavriyorsun işi. İşinden işine göre değişir öğrenme süresi. Fabrikada falan çalışmıyorsa daha uzun sürer öğrenmek.
Sağlık işiydi 9 gün çaliştım sonra işten çikarildim daha kolay adapte olan birilerini istiyoruz dediler 9 güne herseyi sığdıramadim çok erken bir süre gibi geldi bana işe girmemle çıkmam bir oldu ama hatayı kendimde arıyorum daha atılgan olmalıydim moralim çok bozukk
Üzme kendini olabilir başka bir yerde daha iyi ortamda çalışırsın ilerde
İlk iş tecrubesiyse eğer olabilir böyle şeyler. Bir dahaki sefer belki çok daha iyi şeyler olur uzersen kendini sadece yipratmis olursun eline biaey geçmez üzülme