erkek kardeşim 7. sınıfa geçti ve şu an sakalları var garip geliyor bana daha geç çıkmaz mıydı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkek kardeşim 7. sınıfa geçti ve şu an sakalları var garip geliyor bana daha geç çıkmaz mıydı
Cevap
5Cevap
Yok gayet de zamanı sen bakma şimdiki vitaminsizlere
senin kac yasinda cikti
Benimde 7. Sınıfta 😀
Servise binmistim o gün yanağımi kaşiyacaktim la anasını satim baktım 2 3 cm uzuyor sonra da işte patladı gitti orman oldu liseden sonra gerçi lise de de baya vardı
demekki insandan insana degisebiliyor
Yani şöyle bakınca aslında eski zamandakilere ben hatırlıyorum 8. sınıfta o abiler ben 5 Ken, o abilerin sakalı benim suanki normalimdi
Nesil işte küçülerek vitaminsiz geldiği için artık köse ya da taaaa 20 de falan dişle beraber çıkarıyor sakallarını ama olması gereken 12 13 yani veya işte bu zamanlar la anladın işte amma da uzattım
dogru soyluyoaun aslinda ama garip olan sey su abim benden 3 yas buyuk ben 9 ken o 12 di ve hala sakali yoktu tuy seklindeydi yeni tamamlandi onun sakali genetik degil bence direk kisiye bagli ama dedigin dogru ben 1. sinifken 8. sinif abiler babam gibiydi simdi 10. siniflar cocuk gibi
Evet sen de haklısın çevresel faktör de önemli boş ver geç olsun güç olmasın sen de haklısın ben de haklıyım böyle hani 2 davalı geliyor hoca diyor ki ilkine sen haklısın. İkinci davalı da savununca sen haklısın diyor. Yanında hocanin karısı şaşırıyor aman hoca efendi nasıl olur ikisine de haklısın dedin. Hoca dönmüş karısına sende haklısın hatun demiş
Bugün laf ebeliğim tuttu hayırlara vesile olsun inşallah
12 yaşında girdi çünkü hanımefendi ergenlik dönemi ne
ama Şu an tamamen sakalli 5. sinifta cikmaya basladiydi
Tamam işte mastürbasyon yapsa boşalır şu anda çünkü ergenlik döneminde artık
Ergenliğe göre ve ailenin genetik yapısına göre değişiyor.
erkek kardesimin Şu an sakallari var ama ta 5>sinifta cikmaya basladi babamin 20 yasinda cikmis garip geldi senin kac yasinda cikti
Bende halen daha yoğun değil. Ama 20 li yaşlarda kalınlaşmaya başladı. Dayılar nasıl peki
dayim yok bilmiyorum
Yani 5. Sınıf çok erken olmuş ama. Erken ergenlik herhalde.
muhtemelen yani boyu kisa kaldi cubku
Bazı şeylerin erken olmadı iyi olmaz ama sıkıntı olursa pedagoğa götürmek gerekebilir
olabilir vallaha yani gecen yil yanlarinda vardi bu yil uniden aile evine bi geldim babama donmus cocuk
Boy kısa kaldı diyon bi çocuk doktoruna danışmanız da iyi olur. Kısa kalırsa ilerleyen zamanda kardeşin için sıkıntı olmasın
yani kisa dedigim 170 falanda 2 yildir bu civarda
Oooo o tamam olmuş o zman. Adam olmuş maşallah diyelim
Biyoloji dersi aldıysan bilirsin xvxcvbxss
esit agirlikciyim
Ergenlik şekerim Ergenlik sadece sakal değil kasık ve koltukaltları da
Normsl benceya
senin ne zaman cikti
16 yasinda hem alttan hemde sakal
ozaman kardesim erken girmis
Olabilir
Senin yasin kacki
20 benim
Bende 23
Sohpet sayfama yazarmisin sohpet edelimmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerde sakalın çıkma zamanı tamamen genetik faktörlere ve hormon gelişimine bağlıdır. Ergenlik dönemi her çocukta farklı yaşlarda başlar; dolayısıyla 7. sınıfta, yani 12-13 yaşlarında sakal çıkması oldukça normal bir durumdur 🧠 Erken gelişen bir bünyesi olduğu için şaşırman çok doğal, ancak endişelenecek bir durum yok. Kardeşin bu fiziksel değişimle ilgili kendini nasıl hissediyor, bu durum onu mutlu mu ediyor yoksa biraz utandırıyor mu? 🔍✨