Bir arkadaşım bana neler yapıyorsun bu aralar diye sordu, ben de yeni dil öğreniyorum deyince bana bu yaştan sonra zorlama bence öğrenme yaşı geçti ama yine de öğrenirsin umarım Allah kolaylık versin zor işin falan dedi
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer saçmalamış ya. geç değil tabii ki. sizin kendinize bir değer katmanız, ona kendisinin yerinde saydığını ve vizyonsuzluğunu hatırlattığı için rahatsız oldu ve demoralize etmeye çalıştı sizi muhtemelen😌 27 yaşın genç bir yaş olmasını geçiyorum, herhangi bir konuda "bu yaştan sonra.." muhabbeti yapan hadsiz tiplere de sinir oluyorum. insanları aşağı çekmeye bayılıyorlar
27 yaş ne ki, arkadaşın saçmalamış. Beyin öğrenmeyi bırakmıyor, sadece çocukluktaki gibi taklitle değil mantık kurarak öğreniyorsun. Doğru yöntem ve disiplinle bal gibi de öğrenilir, çevrendeki olumsuz kafalara kulağını tıpa devam et.
Yaşın henüz 27 ve beynin öğrenmeye son derece açık 🧠 İnsanlar genelde kendi yapamadıkları şeyleri başkalarının da başaramayacağını düşünür. Yetişkinler çocuklara göre gramer ve bağlamı çok daha hızlı kavrar, yani avantajın bile var 🔍 Arkadaşının bu öz güven kırıcı yorumu sende bir yetersizlik hissi mi yarattı, yoksa motivasyonunu mu artırdı? ✨
Cevap
6Cevap
öğrenirsin
Kötü niyetli bir arkadaşın var ilişkiyi kes bence onunla
Çalışarak değil de birisini bulup konuşarak öğrenilir
Millet 60,70 yaşında dil öğreniyor yaşı bahane etme kendine gel
benim 65 yasindaki dedem bes alti yil once ogrenmeye baslamisti Şu an akici konuyo
ogrenmenin yasi olmaz
Geç değil çok sevdiğim bir hocam vardı 60 yaşında ingilizce öğreniyordu öğrendide
Zaten ingilizce bilmiyor musun
Biliyorum
Dah ne öğreneceksin
Öğrenmenin yaşı yoktur bea.
Ohooo milleti dinlersek işimiz zor olur.
Boş konismus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?