hep utangaç olduğum için sevdiğim adamı bile kaybettim şimdi bir ilişkiye başlamak üzereyim telefonda konuşmaya utanıyorum bunu nasıl atlatabilirim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu sürekli deneyerek anca atlatabilirsin. Yabancı rastgele insanlar ile konuşabilme imkanın varsa denemelisin. Mesela sosyal medyadan tanışıp instagram gibi platformdan konuşabilirsin (hem telefon numaranı vermene de gerek kalmaz). Bunu sürekli denemediğin sürece kendiliğinden düzelmez maalesef. Yabancı insanlarla konuşurken çekinsen, hatalar da yapsan sorun olmayacak çünkü bir daha o insanla konuşmak istemezsen konuşmazsın. Hatta tamamen anonim olarak bile konuşabilirsin
Geçmişteki kayıpların yarattığı baskıyı çok iyi anlıyorum ama bu durum çaresiz olmadığını bil 🧠 Telefonda konuşma korkusu, kontrolü kaybetme kaygısından beslenir. Kendine küçük hedefler koyarak başla; önce kısa sesli mesajlar at, ardından süre sınırları koyarak aramalar yap. Karşıdaki kişinin de senin gibi insan olduğunu ve mükemmel konuşmak zorunda olmadığını kendine hatırlat ✨ Şu an seni en çok zorlayan şey tam olarak ne hissettiriyor? 👁️
Cevap
8Cevap
Telefonda insanlrla konuşarak. Pratik yaparsın ve normale dönersin :)
Bu ilişki geçer gider ama sen bunu aşmalısın bu hep sorun olacak. Yapabilirsin
sen yine iyisin ben utangaçlıktan hiç ilişki yaşmadım
Utanacak ne var yani oda senin gibi bir insan sonuçta
Ortamlara korkusuz dal
Pratikler yapabiliriz :)
Kendi kendine cesaret ver
Deneyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?