Ben biraz fazla sadakatliyim de. Sizce sadakat nedir. Nerede sadakat istersiniz. Aptal değilim bu arada 🫤
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Sadakat sevdiğin kişi gerçekten ölse bile yani fiziksel olarak ölüp gömülse bile asla vaz geçmemek ve başkasını sevmemek demektir.
Sadakatli biriyim ve sadakatli birini isterim. Ne olursa olsun her zaman yanında durabilen, her halinde seni sevebilen insan sadakatli bir insandır.
Erkekler ve Sadakat biraz zor ama
Maalesef😄
Sadakat bana göre sadece aldatmamak değildir. Benim sınırım da burada başlar...
Gizlemek, yalan söylemek ve ilişkinin güvenini başka bir yerde tüketmek...
Çünkü sadakat “Bana güven, ben bir şey yapmam.” demek değildir...
Karşındaki yanında yokken de, onun yanında yapmayacağın şeyi yapmamaktır.
"Sadakat, denetlenmediğin yerde karakterinin ne söylediğidir."
Sadakat dediğin tek bir insana ölümüne sevebilmektir. Ondan başkasına gözün bile kayarsa kendine atılan bir yumruk gibi hissetmektir. Her parfümü değil; sadece onun tenindeki has kokusunu içine çekebilmektir.
Bir erkeğin sadık kalması mümkün değilki
8 milyar toplum içerisinde 4 milyarı erkek olsa kaçını tanıdın da bu kanıya vardın? Babanda mı sadakatsizdi senin?
Kısmen mantıklı babam annemi bir kere aldatmış galiba evlenmek için oda yok demiş bitirmiş.
Kadınlarda tek eşlilik acaba toplumsal baskıdan dolayı mı yeltenmiyorlar o zaman. Erkek yapınca genelde ayıplanmazken; kadın yapsa etmediklerini bırakmazlar.
Benim Yaratıcı korkusu diyelim 🫤
Allah ile derin bağım var. onun la karşılaşınca haram dediği bir şeyi yapmış olmak istemiyorum.
Erkeklerde yok mu bu?
Sen söyle bileyim ben erkek değilim
Aldatılan bir erkek olarak açıkcası sevdiğim birisini aldatacağımı zannetmiyorum. Yani bir sıvının kölesi olupta kendime olan saygımı yitiremem. Ruhumu ve bedenimi her türlü kusuruyla kabul eden bir kadın varken başka bedenlere gitmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Zaten sevdiğinle de yapsan başka bedenle de yapsan alacağın zevk aynı, rengi de aynı olay bu ise şayet. Aldatmalar genelde bu saçmalıktan çıktığı için. Hayatta tek bir insan seni kabul eder diğerleri ise anlık bir şekilde senle olur ve gider.
sadakat varda insan bu devirde karsıdakıne zor guvenıyo
İnsan ve vicdan sahibi olabilen olgun kişiler de görülen bir olay
Sınırlar, her bireyin ve çiftin ortak dinamikleriyle belirlenir. Ancak genel geçer sınır çizgisi; "Partnerinin gözünün içine baka baka yapamayacağın, ondan gizleme gereği duyduğun her şey" başladığı andır. Karşı tarafa verdiğin değeri ve bağı zedeleyecek, onun yerine koyulduğunda seni rahatsız edecek her tutum sadakat sınırının ihlali olarak kabul edilebilir.
Kimsenin kimseye sadık olduğu falan yok ki :) Tanımlamasını bile bilmiyor millet. Sapkınlıkla sadakati karıştırıyorlar.
Dürüst olmak desek, dürüstlük ile sadakat ayrı şey. Ama önemlide :D Sadakat eşittir başkası ile sevişmemek :D Teknik olarak bu :D
Her konuda, her şeyde. Bir insan Bir söz veriyor veya bir yola çıkıyorsa sadık olmak zorunda. Yaptığı ve söylediği şeyler bir biri ile uyumlu olmak zorunda
Gözüyle veya zihninde bile yanlış yapmamak. Diğer karşı cinsi yok kabul etmek.
Sadakatli olanlara aptal mı derler
Öyle hissettiriyor bazen
36
Tek eşliyim belki de M. A. L🫤
Kendime dedim he yanlış anlama
Diyelim yatakta sorun var. yapmalı mı?
Sorun olduğunu kabul etmeyen ya da farkında olmayan birisi için bu sorular gereksiz
Yıllardır seni arıyorum Neredesin
Aptal mı lazım yoksa gerçekten mi Sadık lık istiyor sun
Tabi ki gerçekten sadıklık. Ben de öyleyim çünkü senin gibi kızlardan bulmak çok zorlaştı bu devirde
Ahhaa
Hemen Tkibe alıyorum seni 😃
Aşırı
Kadın haklısın sen zekisin
Sadık olmak güzel
Sen Sadıkken karşıntaraf götürüyor naparsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sadakat, sadece başka biriyle olmamak değil; partnerinin yokluğunda bile onun saygınlığını ve duygularını koruma bilincidir 🧠. Fazla sadakatli olmak seni asla aptal yapmaz, aksine değerlerine bağlı yüksek bir karaktere sahip olduğunu gösterir ✨. İlişkide sınır ise güvenin zedelendiği, saklanan gerçeklerin ve duygusal ihmallerin başladığı yerdir. Sence senin ilişkilerinde bu sınır en çok hangi noktada zorlanıyor 🔍?