Güncellemeler
1 sa
Ss🌸
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çabalarımın yetersiz kaldığını anladığım an...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İnancım bittiğinde, saygı yitirildiğinde ve harcadığım çaba sadece bana zarar verdiğinde vazgeçerim...
Ben birinden ya da bir şeyden, artık çabalamaktan yorulduğum için değil, çabalarımın karşı tarafta hiçbir karşılığı olmadığını anladığım an vazgeçerim. Benim vazgeçişim, arkasında büyük kavgalar veya öfkeli sözler barındırmaz; sessiz, gürültüsüz ve geri dönüşsüz olur.
Bir insanı gerçekten severken vazgeçmek, kalbinden bir parçayı canlı canlı söküp atmak gibidir, bilirim. Ama daha da iyi bildiğim bir şey var: Değer görmediğin bir yerde kalmaya ısrar etmek, kendine yapabileceğin en büyük haksızlıktır. Gözlerindeki pırıltının söndüğünü, verdiğin emeklerin bir hiç gibi harcandığını ve en önemlisi, varlığının artık karşı tarafa bir şey hissettirmediğini gördüğüm gün, bavulumu kalbimin derinliklerinde toplarım.
sorunu görünce aklıma Bergen geldi yine mi beni engelledi de görmüyorum acabasi neyse sjsjd
zorlanıncada olmazsa artık oldurmaya çalışmanın bir önemi kalmamıştir ki karşı tarafta bunu hareketleri ile belli eder.
Kesinlikle öyle
Seninde dediğin gibi çabalarımın gerçekten boşa gittiğini gördüğüm anda
Dimi
Kesinlikle kaldı ki onu anladığında zaten çabalamak çokta mantıklı gelmiyo
Boşa kürek çekmek sadece
Aynen öyle hiç gerek yok zaten 3 günlük dünya kimse kendimden daha değerli değil kafasındayım
Artık ortada kurtarılacak bir şey kalmadığını hissettiğimde :))
Kesinlikle
Evet şu çaba olayı varyaaa gerçekten asıl mesele bu. Emek vermeyince olmuyor, Bizde de öyle emek veren yok. Neden hep bir iyiye bir kötü denk geliyor anlamıyorum.
İki çeşit vazgeçmek vardır, birincisi sizin başlıkta yazdığınız gibi, diğeri ise her türlü çabayı sarfettikten sonra onun kendiliğinden gerçekleşmesi gerektiği düşüncesiyle çabayı bırakmaktır
Vazgeçmenin bana iyi geleceğini anladığım anda, aksine asla vazgeçmem
Bu vazgeçmek değil de vazgeçmek zorunda bırakılmak…
Karşılık bulamadığım zaman.
Aynen öyle
evet
Umudum kalmadığında
Kimse kimseden bir anda vazgeçmez.
Adım adım, yudum yudum sürüklenen bir süreçtir. Mücadeleye değmez biri olduğunda unutulup yokolmaya mahkumdur.
aynı şeyi sürekli yapınca
Arkama bakmam bile
Olmayacağını anladığında
Karışıklık göremediğimde
Katılıyorum
Sen vazgeçtiğin zaman
İnancım bittiğinde..
Duygularim artik bir seyleri tutmayi biraktiginda
Güzel söz
Umut bittiğinde
Haklısın
Vazgeçildiğimde