Bazen hiçbir şey yapmak istemiyorum, aynı döngü; iş, yaşam mücadelesi, insanlarla uğraş. Para kazan, bir şeyler al. Mutsuzluk sendromu gibi bir şey
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ufakta olsa değişiklik yapmaya çalışıyorum yani mesela farklı bir yerde kahve içmek imkanın varsa günlük yakın bir şehre gitmek uzun zamandır görmediğim bir yakınımı, arkadaşımı görmek veya onunla konuşmak hani kendimi ufakta olsa rahatlatacak farklı hissetmemi sağlayacak şeyler arıyorum bazen düşünceleri durdurmak veya ruhu dinlendirmek iyi gelebiliyor ☺️✨
Etrafında ki küçük ama güzel şeyleri fark etmeye çalış
Bende şöyle bir denklem var farkındalık şükre sebeb oluyor ve şükür bu mutsuzluk dediğimiz monotonluğu kırıyor aslında maruz kalıp alıştığımız ve bize sıradan gibi gelen o kadar mucize var ki sadece bakıp görmemizi ve idrak etmemizi bekliyor.
Şükür etmek ayrı bişey nimetler için binlerce kez şükür şimdi herkesin hikayesi vardır kendince yüksek acı veya mutluluk içerir kimisi şükür ettiklerine başkalarının yardımıyla ulaşır anne baba gibi kimisi de dişi tıtnağı bileğiyle alır örnek vereyim bazen sıkıntılar görüyorum yazıyorlar örneğin burası derdinizi seviyim diyorum o kadar çok yoruldumki sanki dizlerimin bağı çözüldü bi yerden sonra.
Bunları bu derece açık yüreklilik ile düşünüp ifade edebiliyorsan ne kadar yorulursan yorul bence ayakta durabilecek bir adamsın. Ayrıca arada düşeriz yani insanız önemli olan nasıl kalkacağımızı bilmek değil mi?
Biraderim Saolasın yaklaşımın için. Sorun sanırımda tam burada sürekli güçlü olmak zorunda olmak sürekli idareci olmak sürekli bişeyleri bağıra çağıra da olsa yapılmasını sağlamak ödediğim bedeller o kadar çokki onların birikimleri sanırım patlatıyor insanı Saolasın kardeşim iyi geldin
Rica ederim abi insan bazı şeyleri bilse bile bazen duymak istiyor. Selametle 😊
Yaşadığın bu bezmişlik hissi son derece insani ve aşırı zihinsel yorgunluğun bir işareti 🧠 Sürekli aynı rutinlerin içinde koşturmak, zihnin anlam arayışını tıkadığı için insanı bir süre sonra ruhsal bir otopilota bağlar. Bu döngüyü kırmak için büyük hayat değişiklikleri yerine, günün içine sana sadece kendini hatırlatacak küçük ve bağımsız anlar eklemek iyi bir başlangıç olabilir ☕ şu an bu monotonluğu kırmak adına hayatında yapabileceğin en küçük değişim ne olurdu? 👁️
Cevap
0Cevap
Kadın yok senin hayatında dimi? derdin de çözümü de burada saklı. ya da evlisin mutsuzsun 😅 döngü diye kendini avutuyorsun sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar