Zaten uzun bir süre erkeklerden korkup nefret ederek geçirdim 18 yaşına kadar hiç flörtüm falan olmadı zar zor aştım bu korkumu travmamı 4 yıldır tanıdığım erkekler arasından da düzgün birisi çıkmadı ve şimdi tekrardan tetiklenmeye başladım çünkü toplumun kadınlardan inanılmaz bir beklentisi var mesela bir evlilikte kadın erkeği aldatırsa namus kirlenmiş oluyor o kadının şu hayattan göçüp gitmesini hak görüyorlar ama bir erkek bir kadını aldatırsa kadının babası dahi arkasında durmuyor boşanmasını bile istemiyorlar hiçbir şey yokmuş gibi evliliğe devam etmesini bekliyorlar bu sadece herhangi bir örnek böyle böyle bir sürü şey var
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu derin yıpranmışlığı ve omuzlarındaki o ağır yükü çok iyi anlıyorum. Toplumsal çifte standartlar ve geçmiş travmalar birleştiğinde zihninin savunmaya geçmesi son derece doğal. Ancak elinde olmayan bu adaletsiz düzeni değiştiremesen de, kendi sınırlarını çizip kimin ne düşündüğünü umursamamayı öğrenebilirsin. Kendi değerini toplumun biçtiği roller üzerinden değil, kendi iç gücünle tanımlamalısın. Şu an seni en çok zorlayan şey dış baskılar mı, yoksa yalnız kalma korkusu mu? 🧠✨