Izledigim dizilerden sosyal medyaya hatta ortamlara kadar kadınlarin her alanda erkeklerden üstün oldugunu erkeklerin biyolojik olarak eksik oldugunu. Erkeklerin geç gelistigi gibi zekasinin da geç ve az gelistigini dusunmeye basliyorum. Mesela bir kadin olarak dogsaydim yasadigim su anki sorunlari daha kolay atlatabilirdim gibi hissediyorum çunku erkeklikten dolayi kadınlardan daha az kapasitem varmis gibi hissediyorum.
Çok imreniyorum kadınlarin hayatlarini herşeyden kolay zevk aliyorlar, kolay sosyallesebiliyorlar yalnzi kalmiyorlar aşka erisimi kolay hemen evlenip erkeklere hükmedebiliyorlar, kendileri icin zorla calisan erkek oluyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doktora giderek.
Feministler yüzünden değil kendini eksik ve yetersiz hissettiğin için bu şekilde düşünüyorsun. Eğer kız olarak dünyaya gelseydin yine her şey senin için aynı olacaktı. O yüzden bu boş şeylere takılmak yerine neden Yetersiz ve değersiz hissettiğini bul, kendi değerini anla.
Çocuklugumdan beri aynen bu şekilde tembih edildim
Ilkokul ogretmeninden tüm çevreye kadar. Biyoloji dersinde bile erkeklerde y kromozomu oldugu icin eksik varliklar bile diyorlardi yuzume
Hepsi de kendine feminist diyorlardi
Feministler o kadar etkilimi ya ben hala umursamadım , olan bu , sen biraz fazla karamsarsın et yeeeee o düzeltir seni
Kilosu 600 tl etin 😅
Sen bunu diyosan o filmler sana etki edemez senin ana sorunun maddiyat 😂😂😂 fenistlerin etkisi değil bu et yiyeme sendromu 😂
Abartisiz çocuklugumdan beri öyle telkin ediliyorum
Ahanda savaş ilanı 😈😈 feministlerin arası gir onları yücelt seni zayıf sansınlar sonra hepsini avla 😂😂 insanların hepsi aslında aynıdır en kapalısından en düşüncelisine kadar hormonları kadar zeka sahibi olurlar, hormonları baskılayanlar diğerlerin farkı olsun die eğilim gösterirler ve başarırlar bana bulaşırlarsa hormonlarına saldırırım sonrası kontrol elime geçer dalga geçerim , kimin ne olduğu ne düşündüğü önemli deildir bu hayatta, asıl önemli olan şey sensin önce kendini sevmeyi öğren sen kendini sevmezlen başkalarını. Seni sevmesini ve övmesini bekleme