Kaliteli gerçek kadını sen mi belirleyeceksin? İster kocam evin erkeği bana paşalar gibi bakacak der ister kimsenin parasına muhtaç değilim kendime yeterim deyip evlenmeyi seçenek olarak bile görmez. Bu durum kimseyi eril de yapmaz. Kadınsı naiflik narinlik algısı yüzünden de yıllardır kadınlara sessizik aşılandı. Sessizlikten doğan sonuçları da her gün haberlerde görüyoruz. Kadın hakkını arayınca, karşı çıkınca, dikbaşlı olunca çirkef oluyor sizin gözünüzde. Allah bizi sizden korusun.
024 Yorumla
Soran1 yılNafakayı alıp yeni sevgiliyle yemeye devam mı? Nasıl kafasına göre ister derim ister yaparım diyor. İşte böyle kadınlar hayatınızı becerir atar ve nafaka verseniz, üstünüze bekarken sahip olduğunuz şeyleri bile paylaştırıp verseniz kurtulamazsınız. Hemen kadınların naifliğini güçsüzlüğe oradan da kadın cinayetlerine bağlayan ve sadece penisi olmayan bir canlı ile karşı karşıyasınız sevgili KS üyeleri : )
Soran1 yılKıt beyinlisin. Tek taraflı Çıkarlarına parmak sokup bozduğum için çıldırıyorsun. Azıcık beynin olsa çalışan ve iyi niyetle ayakları üstünde duran kadın istediğimi desteklediğimi anlardın. Yazdığım açıkladığım halde okuduğunu anlamayan saldırgan bi yaratıksın
Soran1 yılbenim güçlü artniyetsiz çalışan ve ayakları üzerinde durup eşine de destek olan kadınları savunduğumu bildiğin halde çıldırıyorsun ve beni güçlü kadın sevmiyorum diye itham edip kadın düşmanıymışım gibi gösteriyorsun. Sen bir nafaka avcısısın, kendi ağzınla söylüyorsun. Senin amacın maneviyat değil. Maddi çıkarların üzerine kişiliği şekillenen birisin. Çalışan iyi niyetli kadınlar ile kendini karıştırma. Onlar gerçek kadın, sen çıkarları için tercih yapan ve çıkarları olmayınca iftira atan saldırgan birisin. Senin çıkarına uymayan her şeyi yok edip saldırmaya ve iftira atmaya yeminlisin
Soran1 yılÇalışmanın iyi kötü niyeti var. Senin gibi artniyetten içi kararmış kadınlar, her şeyi erkeğe ödetip yükleyip, gizliden maaşıyla yatırımları ailesinin üzerine yapıp boşanınca da bir kuruşu paylaşmadan erkeğin her şeyine ortak olan şeytanlarsınız. Seninle paralel düşünce yapısında olan bunu yapan birçok kişi var ve kanıtlı sunabilirim. Şeytan bile secde eder senin düşünce yapında olanlara ya
- 1 yıl
Ben nafaka avcısı değilim, hatta evliliğe bile yeri gelince karşıyım. Boşanmayı çocuk oyuncağı olarak görmüyorum. Bahsettiğim nafaka bile değil direkt sen o konuyu kattın. Nasıl oluyorsa sadece söz konusu kadın olunca sesiniz çıkıyor "art niyetsiz, naif, kibar" neden art niyetsiz çalışan erkek demiyorsunuz da sadece kadın diyorsunuz mesela? Derdimiz burada başlıyor zaten. Derdim para olsa zaten bir kocaya ihtiyaç duymam. Kendime yeterim, yetiyorum da. Ama sizin istediğiniz parasını kazansın kocasına destek olsun. Hayır kardeşim paramı kazanacağım dilediğim gibi kendime harcayacağım. Ha aksini yapan hemcinslerime de lafım yok tercih meselesi.
Soran1 yılSana lafla karşılık verip üste çıkma haklı çıkma niyetim yok çünkü istesem de başarılı olamayacağımı biliyorum haklı olduğum halde. Zamanında erkek seçimini maddi çıkarlarına göre yaptığın için şimdi etik olmayan düşüncelerine kararlarına parmak basınca kuduruyorsun. İftira atıp beni kadın düşmanı eden bir canisin. Ne yazık ki okuduğunu bile anlayamıyorsun. Güçlü çalışan kadın iyi niyetli kadın istiyorum cümlem seni kudurtuyor çünkü iyi niyetle hayat arkadaşı seçimi yapmadın. Şimdi de kararmış kalbinle saldırıyorsun. Haklı olduğum halde senin gibi bir çirkef rezille baş edemem ve zaman ayırmak istemiyorum. Sana nafakanı alıp yeni sevgililerinle fblerinle yemende başarılar diliyorum
Soran1 yılİşte diyorum okuduğunu anlamıyor görüyorsunuz. Feminizmden bahsettiğimi sanıyor. Neo kelimesini gözü gördüğü halde okusa bile algılayamıyor ve hep gördüğü duyduğu feminizmden bahsettiğimi düşünüyor. Allahım ne suçum var okuduğunu anlayamayan anladığını sanıp saldıran kişilerle aynı havayı solutuyorsun bana
Soran1 yılPara için seçim yapan erkek bana bakmak zorunda diyen hiç kimseye rahat yok. Sen kaliteli kadınlar gibi değilsin. Soruda da dediğim gibi kenarda köşede kaliteli kadınlar var. Kadın düşmanı olsam o kaliteli kadınları bile yok sayardım. Senin bu düşüncelerle hayatında biri olmaması normal. Kim seni şu artniyetli çıkarcı yapınla alıp eş yapsın aynı evi paylaşıp sırtına yük yapsın ki? Çalışan iyi niyetli bana destek olan ve tüm sorumluluklarımızı bölüştüğümüz bir eşim var. Kızıma da en iyi baba sevgisini veriyorum, it kopuk erkeklere baba sevgisizliği yüzünden ilgi duymuyor. Sen kendi haline bak cidden
- 1 yıl
Hakkımı arayacağım, susmayacağım, algılarınıza asla boyun eğmeyeceğim. Benim fikirlerime saygı duyan birçok erkek arkadaşım var çevremde, yürüyüşlere katıldık hep birlikte. Sorun bende değil. Kendi halime bakıyorum ve beni bu düşüncelerle yetiştiren annemle de kendimle de gurur duyuyorum.
Soran1 yılSeni ezen iş hayatında olma diyen yok. Tam aksine kadın çalışmalı güçlü olmalı diyen biriyim. Ama sana göre hak demek: erkek çalışacak bana bakacak ve ben de çalışıp kendi paramı sadece kendim yiyeceğim, erkek benim parama karışamaz ama benim evdeki giderlerimi karşılamak zorunda. İşte bu tek taraflı maddiyatçı düşüncene çomak soktuğum için kudurdun ve çarpıtarak kadın düşmanı ilan edip zayıf kadın istiyormuşum iftirası attın. Seninle 40 bin alim toplansa baş edemez ve iftiracı çarpıtmalı cümlelerinden kurtulunmaz. Benden uzak allaha yakın. İnş üremezsin ve para için insan seçimi yapan çocuklar yetiştirmezsin
- 1 yıl
Hiçbir yerde böyle bir şey demedim, bu düşünceye karşı olduğumu yazdıklarımdan çıkaramadıysan okuduğunu sen anlamamışsın. Erkek çalışacak bana bakacak demiyorum, kendi paramla kendi ihtiyacımı gideriyorum diyorum. Eğer bir gün çocuğum olursa ona ilk başta devrimi, baş kaldırmayı öğreteceğim. Eminim ki kızın da bir gün sana karşı çıkacak. Ben senden bile korkunç düşünen bir babanın bir de onun akrabalarının elinde büyüdüm. Ama bak, bugün buradayım, çünkü direndim. Eminim ki kızın da size direnecek. Ben size karşı çıktığım için kalitesiz değilim, aksine kendi değerlerimin farkında olduğumdan kendine saygı duyan bir kızım.
Soran1 yılKafana göre psikolojik sorunların var olduğu için kendi yaşadıklarından yola çıkarak kızıma cehennem yaşatıp kısıtladığımı sanıyorsun. Kendi travmalarını ve yaşadığın ortamı her ailede var sanma. Kızıma sarılırım destek olurum. Her şeyini bana anlatır ve gizlemez korkmaz. Bilir en iyi destekçisi benim. Doğruyu konuştuğu sürece her zaman arkasında olduğumu bildiği için hep dürüsttür. Kendi yetiştiğin ortamın her ailede ve benim ailemde de var olduğunu düşünüyorsun. Travmalarla büyüdüğün o kadar belli ki. Bu yüzden saldırganca yaklaşıyorsun. Sana zarar verip ezerek büyütenlere gösteremediğin hıncını yabancılara gösterip saldırganca konuşup iftiralar atıyorsun. Umarım bundan sonraki hayatın iyi olur
- 1 yıl
Saldırgan bir tavır takınmadım, yalnızca yobaz algılarına karşı çıktım. Kibar naif olmak zorunda değilim. Sizin istediğiniz kriterlere uymak zorunda değilim. Bu öyle bir kafa ki, bacak bacak üstüne atınca indir derler, küfür edince kınarlar, çocuk sevmiyorum istemiyorum deyince kocana saygı duymuyorsun derler. Kadına bağıran herifi görünce "kadın kim bilir ne yaptı da adam böyle çıldırdı" derler. Kadını diledikleri gibi şekilden şekle sokar buna ya din kılıfı uydururlar ya da geleneksellik zırvalığına başlarlar. Bu cümlelerimin sebebi geçmişim değil, susmayı emrettiğiniz geleceğimiz.
Soran1 yılBu dediklerinin hiçbirini yapan savunan düşünen biri değilim ve böyle diyenlere de karşı çıktım. Bakanın biri çıkıp kadın dediğin kahkaha atamaz gibi bir şey zırvaladı. Ona da karşı çıktım. Ama sanki bunu diyen bakanla aynı düşüncedeymişim gibi taşlıyorsun beni
Soran1 yılSoruyu okuyup anlamayarak ilk kıvılcımı ateşleyen sendin maalesef. Hatta ilk yorumuna karşılık yaptığım ilk yorumumda yanlış anladığını okuduğunu söyledim ama diretterek sanki kadın düşmanıyım, kadın evde oturmalı çalışmayacak güçlü olamaz para kazanamaz diyen biriymişim gibi suçladın. Kadın çalışmalı para kazanmalı ve erkekle tüm sorumlulukları bölüşmeli kafasındayım
- 1 yıl
Takıldığım nokta kadının çalışmasına karşı bakış açından çok "kadınsı naiflik" dediğin saçma sapan nitelendirme oldu aslında. Nihayetinde hiçbir kadına cinsiyetinden ötürü böyle bir etiket yapıştırılmamalı. Evlenip evlenmemek de kadının tercihidir, biçemi de, davranışları da, parası da. Tıpkı erkeğin de kendi tercihi olduğu gibi. Kaliteli gerçek kadın betimlemen de ayrı bir espri zaten. Kime göre, neye göre? Bana göre gerçek kadın kaliteli kadın değil gerçek ve kaliteli insan vardır. O insanlar ise özsaygısını yitirmeyen, etrafına da saygı duymaktan geri kalmayan kişilerdir. Kadınlara dikte edilen algılara karşıyım. Kibarlık, naiflik, kabalık, narinlik cinsiyete has özellikler değildir. Bu kadar ayrı düşünerek bizi yüceltmiyorsunuz, sınırlandırmaya çalışıyorsunuz. Kendi çizdiğiniz çemberden çıkmamayı elbirliğiyle empoze ediyorsunuz.
Soran1 yılNaiflik kibarlık herkeste olmalı. Ama artniyetle ya da neofeminizm peşinde gidip erkekleşip kadınsılığını kaybedenler var. Naif olmak kötü bir şey değil. Kadının kadınsı olması iyi bir şey. Kadınsı olmaması kötü bir şey bana göre. Erkek gibi davranan ve erkeği kölesi olarak gören her eril enerjili kadına karşıyım. Herkesin her cinsiyetin sınırı çizgisi belli. Kadına şiddete karşı olan biriyim. Yine yanlış anlama beni
- 1 yıl
Dişil olunca "oğlum bu çok nazlı ömür mü geçer" denilir senin deyişinle eril olunca "azıcık kadın gibi oturmasını kalkmasını bilsin bu seni bitirir" denilir. Kadınsı olmak senin gözünde naif olmaksa yine kutuplaştırıyorsun. Kadın erkek fark etmez herkes kendine yakışanı yapmalı. Erilim erkeğim diye gezen maçolardan da biz bıktık mesela. Aslan oğlum, paşam, yaparsın, erkek adam ağlar mı lan algısından size de güç aşılandı mesela ebeveynlerden. Elbette erkekler ise -ki hepsi değil- her şeyi yapma lüksüne sahip gördüler kendilerini. Kadının yaptığını erkek, erkeğin yaptığını kadın yapabilir. Bunu yapınca kimse ne erilleşen kadın olur ne de etek giy gay denilebilir. Cinsiyete özgü ahlak yoktur, kişi has davranış vardır.
Soran1 yılDişillik, nazlı olmak demek küçük çocuk gibi davranmak aşko kuşko tarzda konuşmak hareket etmek değil ki 🤦🏻♂️ dişillik kavramının tanımları ikimiz için farklı o yüzden ne konuşsak bir yere varamayız
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alaka ya? Feminizm karşı tarafa cüzdan muamelesi yapmaz aksine. Cüzdan muamelesi yapanlar tam tersi oluyor. Her haltı işine geldiği gibi yorumlayan birisin. Eskisen beri kafın erkek düzeni tamda dediğin gibi kadın eve bakar erkek çalışır mantığındaydı. Feminizme laf edipte kadında çalışsın diyen işine geldiği gibi yorumlayan birisin.
03 Yorumla
Soran1 yılTek bir şey diyeceğim. Azıcık algılaman olsa feminizm değil neofeminizm dediğimi anlardın. Okuduğun halde anlayamıyorsun. O yüzden vakit kaybedip tartışmayacağım
Cevap sahibi1 yılNeofeminizm diye bir şey çıkmıyor yalnız. Nerden okudun neofeminizmi?
Toplum bozuk çalışmayan kadınlar haklı taciz edilen çok çalıştığım yerde muhabbetleri duysan ben iğreniyorum kızlar kadınlsr hakkınds konuşan evli olup kadıns mesaj atan evli olduğunu bildiği halde yapan kadında var karakter olmayınca yaşanıyor kapalısı açığı yok çalışmayıp dedikodu yapan eşinin parasıyla hava atan veya dürüst olan çalışıp herbku yiyen kadın olduğu gibi zıttı olanda var
KARAKTER diyelim
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Şimdi dinen kadın kazandığı parayı vermek zorunda değil... Rızası varsa verebilir buna erkek karışamaz..
Çalışmak istememesi de gayet doğal dinde bunun da yeri var..04 Yorumla
Soran1 yılKazandığı parayı gizlice biriktirip kendi ailesinin üstüne mallar alıp üstüne bir de boşanıp ve nafaka alıp yeni sevgilileriyle yiyen kadınlara ne diyeceksiniz?
Soran1 yılOlmaz dediğin dinde yok dediğin her şey takır takır oluyor yaşanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Erkekler prenses olunca , kadınlar da erillesiyor ne yapsın
13 Yorumla
Soran1 yılErkekler durduk yere aaa prenses olalım daha az sorumluluk alalım demedi. Siz isyan ettiniz, adalet yerine eşitlik istediniz. Yıllarca eşitlik diye ağladınız. Alın buyurun eşitlik. Bana göre hala tam eşit bile değiliz. Bina yapımlarında inşaatlarda kadınlar çalışmalı. Bir erkeğin yaptığı tüm işleri kadınlar da yapmalı. Bana karışamazsın özgür bir kadınım şuyum buyum feministim, senin ne haddine diye diye istediğinizi aldınız. Şimdi erkeklerin sorumluluk almayışını ve istediğiniz olduğu halde prenses mobbingleri yapamazsınız. Baktınız eşit olunca eskisi kadar keyfiniz yok çalışmak zorundasınız hemen geri vites yaptınız. Yüzlerce kadın gördüm feminsttim şimdi pişmanım, kim bu erkenden uyanıp işe gidip gelme belasını başımıza sardıysa Allah belasını versin diyen kadınla dolu etraf. Yarın pazartesi marş marş işe gideceksin hazırlan şimdiden
- 1 yıl
Feminist değilim., az sakin.☺️kadın ile erkek sorumlulukta hiç bir zaman eşit olmadi , erkek sadece çalışıp para getirdi. , kadin hem. Es , hem ev kadını , hem anne vs olmak zorunda kaldı , üstelik emekleri çoğu kez maddi karşılığı olmadığı için görülmedi , zaten bütün gün evdesin, ne yapıyorsun ki oldu... kadın bu kadar emeğe değer gormedigini hissedince , çalışıp üreterek maddi olarak var olmak istedi... olay bundan ibaret...
Soran1 yılMadem dışarda çalışıp para getirmek o kadar kolay ise çalışan kadınlar niye ağlıyor? Sanki erkek bir iş yapıyor ama kadın 50 farklı işi yapıp zorlanıyormuş, erkek keyif yaparak parayı eve getiriyormuş algısı yaratıyorsun. Milletin tantanası ağız kokusunu çekip eve para getirmek kolay mı zannediyorsun? Kadın erkek çalışıyorsa ev işleri de ortak bölüşülmeli diyen biriyim. Erkek çalışıyorsa ve kadın evdeyse, tabii ki kadın ev işlerini paşa paşa yapmak zorunda. Erkek nasıl çalışıp evi eksiksiz hale getiriyorsa, çalışmayan ev kadını da evin işlerini kusursuz yapmak zorunda
1 yılFeminazileri bilmem de beni babam öyle yetiştirdi ya. oku kızım kimseye muhtaç olma diye diye :(
11 Yorumla
Soran1 yılBabana katılıyorum. Dediğim gibi kadınlar çalışmalı. Arada ince bi çizgi var. Neofeminizm çok başka bir şey. Neofeminizm peşinde sürüklenen kadınlar erkek gibiler ve saldırganlar. Sen öyle biri değilsin ilk cümlenden belli
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBen hem narin hassas kategorisindeyim hem de çalışmak istemiyorum ghkhkvjb
07 Yorumla
Soran1 yılO zaman sana saygı duyuyor ve kadın dediğin evde oturur çalışmaz benim cebime bağlı olur diyen bir erkekle devam etmeni temenni ediyoruz. İstediğin elbiseyi ya da yemeği alamamak, başka birinin cebine bağlı olmak sana haz veriyor. Saygı duyuyorum
- 1 yıl
Tükendim çünkü çalışmaktan mutsuz çalışıyorum ve yorucu bir işteyim stresli mobbinglu
- 1 yıl
Böyle de olsun istemiyorumn
- 1 yıl
Masabasi bir işte calisirim mesela ama yprucu bedenen ve psikolojik tukendigim bir işte calismak istemiyorum
Soran1 yılO zaman işini değiştirip geçiş yap. Emin ol istersen başka iş bulursun. Çalışmak zorundayız. Çalışmayıp bi erkek bana baksın eve ekmek para getirsin deyip kolayı seçersen şiddet görürsün, şiddet görmesen bile para kazanamadığın için ezilen isteklerini dile getiremeyen biri olursun. Vitrinde alabileceğin ayakkabı için bile birinden para isterken yerin dibine girersin. Emin ol bu anlar, çalıştığın yerdeki zorluklardan daha beter
- 1 yıl
Bu eşimin bana olan tavrına bağlı bence ama zaten iş yerin de de yeterince eziliyorux hiç değilse bir kisi ezer bnce
Soran1 yılİşten canına tak ederse istifa edip gidersin. Ama eşin kötü olunca boşanmak öyle kolay değil. Sen yine de çalış kendi paranı kazan ve eşinle birbirinize destek olma kafasında ol. Temel ihtiyaçlarını birine karşılatırsan en iyi insan bile bir noktadan sonra eşin bile olsa patlar ve yeter der
Tabi fitne fesat ve herkesi kullanna kadınlar daha çok rağbet görüyor
05 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. Seveni değil skeni severler böyle bi dünya. Nerede şöyle çalışırım kocama destek olurum diyen bir kadın. Çok az var böyle kadınlar. Geneli erkeğin sırtına binme ve erkek cinsiyetine sadece erkek olduğu için sorumlulukları yıkıp bakmak zorundasın diyen tipler. Allah azınlık kalan kaliteli kadınlarla karşılaştırsın hepimizi
Soran1 yılErkekleşmiş kadın bu dediğini yapan kadın değil. Ben de çalışan iyi niyetli kadınları destekliyorum. Bazı şeytan kadınlar var, çalışıp gizlice birikim yapıyor ve kocasına bana bakmak zorundasın diyor. Arka planda arsalar evler yatırımlar alıp kendi ailesinin üzerine yapıp boşanınca da bir kuruş vermeden üstüne erkekten nafaka alıp, o nafakayı yeni sevgilileriyle yiyor. Böyle bir kadın ile kocasına destek olan iyi niyetli güçlü bir kadın aynı olamaz ki
Soran1 yılVar var ne yazık ki. Haberlere çıktı birkaçı. Bir de bilinmeyenler var. Benim bizzat denk geldiklerim var. O yüzden kaliteli çalışıp eşine destek olan ortak güçlerimizi birleştirelim diyen kadınlar çok değerli benim için. Kadın evde oturunca dişil olmaz. Çalışınca dişilliğini de kaybetmez. Çalışma ve evde oturma niyeti her şeyi belirler. Maalesef çoğu kadın çalışıp gizlice birikim yapıp tüm ağırlığı erkeğe atıyor. Bunu dile getirdiğim için gizliden birikim yapan ya da yapmak isteyen şeytanlar çıldırdı
Gizli Üye(36-45)1 yılKimleri okuyorsun kimlerden besleniyorsun bilmiyorum ama gavurca kelimelere emanet etme zihnini Ne o feminizm Eril Bunlar ne lan
06 Yorumla
Soran1 yılNe gavuru ne kelimesi? Kelime darağacın temel seviyede kalmış. Ufacık senden iyisini gördüğünde hemen gavurlukla suçlayan birisin. Önce kendi geri kalmışlığına bak. Okuyup öğrenmek için 35 li yaşlar hala geç değil
Cevap sahibi1 yılHeee yavrum
Kıçı bu topraklarda ama zihni gavuristanda dolaşan yaratık
Heeee
Soran1 yılSen şimdi Atatürk düşmanısındır da🤣
Cevap sahibi1 yılAtatürk'ü peygamber bilen ilah edinen bir Selanikli kırması daha buyurun dedim ya zihnin gavuristan'da geziyor diye. Emperyalizmin uşaklığını yapar emperyalistlerin dilini kullanır sonra da selanikli emperyalistlerle mücadele etti diye masal anlatırsınız hasta ruhlu yaratıklar
Soran1 yılCüzdanındaki kimlikten utan. Ülkenin kurucusuna ihanet eden birisin. Tüm dünya saygı duyuyor Atatürke bi sizi adam edemedik. Eee ne de olsa can çıkar huyunuz çıkmaz. Nasıl ki kurtuluş savaşında sahte hacı hoca kılıfına girip yunana ingilizlere gizlice yardım ettiyseniz aynı devam ediyorsunuz yine. Siz kazanmış olsaydınız bugün Türk devleti yoktu kurulmamıştı. Biz kazandık ve sizin gibi sahte Türkler karın ağrısıyla yaşıyor 100 yıldan fazladır. Daha da bu karın ağrınız devam edecek çünkü Cumhuriyet ilelebet devam edecek. Bu son yorumum istediğin kadar isyan et karşılık ver cevap alamayacaksın
Cevap sahibi1 yılS***** lan 100 senedir aynı masalı anlatıyorsunuz bir ülke kurmak için her şeyden önce toprağa ihtiyacın var Selanikli kimden Toprak almış Abdülhamit han'dan kalan toprağa çökmüşler ittihatçıların dölleri bütün ülkeyi Koskoca İmparatorluğu haraç Beyza satmışlar lafa bak ülkenin kurucusuymuş Hassiktir pislik ingilizden mi Toprak almış Fransızlar mı Toprak almış kimden Toprak almıştı ülke kurmuş g** laleleri 100 senedir aynı masal anlatıyorsunuz gavur kafalı yaratıklar Selanikli Yahudi dölleri masalınıza göre o cephede o cepheye koşmuş 57 yaşında geberdiğinde o kadar mal varlığını nereden edinmiş peki Yıldız Sarayı'nı yağmalayarak olabilir mi hırsız köpekler
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılİnsan kadın, erkek demeden güçlü olmalı. Ben iki cinsin de naif kırılgan olmasına karşıyım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe onu istiyorsun ne bunu ne istiyorsun tam olarak sen
112 Yorumla
Soran1 yılİsteğim gayette belli. Artniyetsiz sorumluluklarını karşıya yüklemeyen ve toplumsal sıkıntılı örf adetleri kılıf olarak kullanmayıp erkek şunu yapmak zorunda, bana bakmak zorunda demeyen kaliteli kadınları çoğaltmak istiyorum. Kaliteli kadın az da olsa var hiç yok demiyorum. Güncelde devamını yazdım
Cevap sahibi1 yılErkekle kadını bir tutarak zaten kadınları erilleştiren sizlersiniz çok şükür kimseye muhtaç değilim yakında da atanırım inşallah ama sen kendi söylediğinle çelişiyorsun
Soran1 yılErkekle kadını biz bir tutmadık hiçbir zaman. Kadınlar olarak eşitlik isteyen sizdiniz. Şimdi de eşit olunca sorumluluk almak zor geldi, iş hayatı zor geldi ağlayıp fıtratıma göre değil diyen sizsiniz ya da erkek dediğin çalışacak bana bakacak zorunda diyensiniz. Benim mevcut kadın profillerini ortaya koydum. Kendi düşüncem arasında çelişmiyorum. Çalışan güçlü kadına düşman değilim. Bu neofeminizm çok başka bir şey. Onlar çalışan güçlü kadın değiller. Neofeminizm peşinde sürüklenen kadınlarda naiflik cilve bile yok. Tek eksikleri penislerinin olmaması o derece erkeksiler
Cevap sahibi1 yılYa ben seni anlamıyorum ya sen anlatamıyorsun çalışmak istemeyen kadınları da sevmiyorsun çalışan güçlü duran kadınları ne yapsınlar anlamadım ki
Soran1 yılÇalışmak istemeyen kadınlar sence normal bi fikirle mi safça mı bunu istiyorlar. Erkeği kullanma ve sırtına binme baskısıyla istiyorlar. Çalışmak kadınsı fıtratıma ters diyen bi kadına çalışacaksın ortak güçlerimizi birleştireceğiz dediğinde çıldırıyor hakaretler ediyor. Sen ne biçim erkeksin bana bakamıyorsun koca olmaz senden şeklinde binbir türlü mobbing yapıyor. Şeytan bile birinin üstüne sorumluluğunu atamayınca manipülasyonlu mobbing yapamaz ama bunlar yapıyor. Neofeminizm peşinde giden kadınlar ya da fıtratıma uygun değil diyen kadınlarda artniyet var. Bedava yaşamaya çalışıp manipüle ediyorlar etmeye çalışıyorlar. Senin gibi atanayım paramı kazanayım derdinde değiller. Bu tip dediğim kadınlar, çalıştığı halde maaşını gizlice biriktirip yatırım yapıp erkeğe tüm giderleri yükleyen tipler. Birçok örneği var. Kısa süre önce de haberlerde çıktı, kadın yıllarca çalışmış gizlice arsalar evler almış ailesinin adına yapmış ve boşanma davası açmış, nafaka alıp gizlice yaptığı yatırımları da bölüşmeden yolunu ayırmış. Şeytan bile bunu görse secde eder
Cevap sahibi1 yılBen öğretmen olduğum için çalışırım diyorum yani atandıktan sonra işim kolay ama okumamış bir kız sırf eve para getirsin diye zor şartlarda çalışması saçma bence ama doktor ise öğretmen ise falan çalışır tabi ki diğer türlü bana saçma geliyor kız zaten okumamış bi mesleği yok kasiyerlik mi yapsın mesela
Soran1 yılKasiyer ol demem tabii. Daha temiz bir ortamda iş bulur ve bulmasına yardım ederim. Sırf çalışacak diye kötü işlere maruz kalmalı tabii ki demiyorum. Zaten davul dengi dengine ve evlenmeden önce meslek kriterini de göz önünde bulundurup insanlar karar veriyor
Soran1 yılSen gerçekten iyi kaliteli bi kadınsın. Çalışıp eşime destek olurum diyen birisin. Diğer bazı şeytanlar gibi param benim ama aynı zamanda kocam da bana bakıp evi geçindirecek diyen ve erkeğin sırtına cinsiyeti üzerinden binen şeytanlar gibi değilsin. Keşke her kadın senin gibi düşünse iyi niyetle destekleyici bir şekilde çalışıp huzur mutluluk istese
Cevap sahibi1 yılBen maddi anlamda değil de manevi anlamda çoğu şeyi erkek yapsın diyen taraftayım maddiyata çok önem vermem zaten, mesela ilk adımı erkek atsın üzülsem ilk o gelsin yanıma beni kırmasın hep el üstünde tutsun gibisinden yoksa maddi bi beklentim yok kimseden biriyle evlenirsem onun parası benim param, benim param da onun parası
Soran1 yılİki tarafta saygı duymalı sevgi göstermeli ve el üstünde tutmalı, karşısındakine kıyamamalı. Elbette yeri gelince erkek yatakta daha baskın olmalı. Yatakta eşitlik olursa mutluluk ve doyum olmaz. Aynı zamanda erkek yeri gelince sürprizler yapıp kadınını mutlu da etmeli. Kadının bir tane tatlı yapışına bile mutlu olabilen biriyim. Öyle çok büyük beklentim yok
Cevap sahibi1 yılErkek daha çok çabalamalı genel olarak yani ben öyle erkeklerden hoşlanırım
Soran1 yılErkek zaten sevgi saygı gösteriyor. Tartışma kavga neden olsun ki gönül alacak kadar kötü bir durum yaşansın? Seven insan çabalıyor zaten. Ama yok erkek sürekli daha çok sevsin çabalasın demek hoş değil. Çabanın sevginin cinsiyeti olmaz. Kadının çabasız normal sevgisi, kuru bi sevgidir ve heyecan yaratmaz bende
Gizli Üye(18-24)1 yılTürbanli ne alaka mkk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne