Neofeminizm peşinde sürüklenip erilleşen ben hallederim diyen erkeksi kadınlar?

Ben muhtaç değilim diyen ve kadınsı narinliğini naifliğini kaybetmiş bir kadın kitlesi görüyorum. Hâlâ kıyıda kenarda kaliteli ve gerçek kadınlar var. Onlara sözüm yok ama diğer birçok kadınlar eril feminizim peşinde sürüklenip üstüne sadece maddi cüzdan görevini erkeğe yükleyerek karaktersel davranışlarını erilleştirdiler. Cüzdan olmak istemeyen ve eril bir kadının sorumluluğunu paylaşmak istemeyen erkeğe de prenses damgası vuruyorlar hiç şaşmaz hahaha Bir de bu tipin tam zıttı var, çalışmak benim kadınsı fıtratıma uygun değil islamda da yok deyip erkek çalışacak bana bakacak, bakmak zorunda diyen ve kendini bakıma muhtaç görmek yerine kolaya kaçıp tüm giderlerini masraflarını sorumluluklarını evlilik üzerinden ve kültürü de arkasına alarak erkeğe yükleyen kızlar var. Çalışmak fıtratıma uygun değil diyen 10 kızın 9u genelde türbanlı oluyor. Bu da tuhaf bir ortal nokta. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Kadınlar pasifleşsin toplumdan uzaklaşsın eve kapatılsın gibi bir düşüncem yok. Bana göre erkeğe kıyasla çalışma saati daha az olacak şekilde kadınlar da iş hayatında olmalı ve ev işlerini de kadın erkek ortak yapmalı. Kurnazlık yapıp sorumluluğunu bi tarafa yıkmaya çalışmamalı hiç kimse
Güncellemeler
1 yıl
Kadın evde oturunca dişil olmaz. Çalışınca dişilliğini de kaybetmez. Çalışma ve evde oturma niyeti her şeyi belirler. Maalesef çoğu kadın çalışıp gizlice birikim yapıp tüm ağırlığı erkeğe atıyor. Bunu dile getirdiğim için gizliden birikim yapan ya da yapmak isteyen şeytanlar çıldırdı. Çalışırım eşimle gücümü birleştiririm her şeyi bölüşürüz diyen kadınlar bana saldırmadı teşekkür ederim
Neofeminizm peşinde sürüklenip erilleşen ben hallederim diyen erkeksi kadınlar?