Feminazi diye bir kavram yoktur öncelikle. Feminizmin bütün pisliklerini bu kavrama atıp savunamazsınız. Dünyanın hiçbir ülkesinde zorunlu askerlik yapan kadın yoktur. Bizdeki gibi pozitif ayrımcılıkla engelli tarzı mülakatlarla, fiziki yetenek testleriyle orduya katılırlar. Zaten avrupada savaş, çatışma, terör yok. Askerler yatıyor.😎 İnşaatta çalışmazlar. Baretle, pislenmiş halde denetim yapan maden ya da inşaat mühendisi kadınların resmini, inşaat işçisi kadın diye sunmayın. Şov ya da klip amaçlı görüntüleri ağır işçi kadınlar diye sundular hep. Her ülkede kadın boşanırken erkeğin donuna kadar alır, nafaka da alır. Sadece bizdeki gibi ömür boyu alamaz, çalışıyorsa alamaz, aldattıysa alamaz, nafaka arttırım davasına nişanlısıyla gidemez.
Feminizmi savunmak için "feminazi" kavramı çıkaran erkekler?
Kadın ve erkek eşit değildir Fakat her iki cinsin de üstünlükleri vardir Ben mesela çoğu konuda bayanların fikirlerini alırım ve çok farklı bakış açıları vardır Mesela bir erkeğe ev nedir desen Dört köşeli çatısı olan bir şey der Ama kadına sorsan neler neler sayar Ben kadınlara düşman değilim annem kardeşlerim de kadın sonuçta Kadın ve erkek eşit ölçüde bir yapboz gibidir Farklıdır ama ölçüleri eşittir Sonuç olarak birbirlerini tamamliyorlarsa konu kapanmıştır Sen çok takıyorsun gibime geliyor Rahat ol biraz sal yahu Erkekler kadınları yıllardır döverken iyiydi Şimdi de haklarını savunan bir devlet var Nafaka olayı da olmalı bence Bebek süt hamilelik her şeyi üstleniyorlar
Hepsine katılıyorum. Çocuk nafakası değil. Ayrıca başkasındna çocuğa yıllarca nafaka vermiş erkekler var. Çalışan çocuksuz kadın işsiz adamdan nafaka alabiliyor. İşsiz adam çocuksuz da olsa nafaka ödemezse tazyik hapsine girer diye yargıtay 2. Hukuk dairesinin içtihat kararı var. Aldatan kadının nafaka alabileceğine de kararlar var. Nafaka konusunu çocuğa çekmek algı oyunudur. Çocuksuz çalışan kadınların aldığı nafakalar? Hem de ömür boyu. Ayrıca nafaka arttırımına nişanlısıyla gelen kadınlar var. İnşallah başına gelmez. Erkekler kadınlarını korur. Hiçbir erkek bir kadını zevk için dövmez. Burada kendin dahil tüm erkeklik cinsiyetini aşağılıyorsun. Buna hakkın yok. Devlet kadının hakkını savunmuyor. Erkeğin haklarını kadına peşkeş çekiyor. Sorumluluk paylaşmaya gelince kadınlara yok, hak paylaşmaya gelince erkekleri ezip geçiyorlar. Hasta taşıyamayan kadınlar ambulansta; hortum, tüp taşıyamayan kadınlar itfaiyede; barfiks çekmeden, 50 puanla giren emniyet, ordu mensubu kadınşar karargahta; parti kadın kollarıyla erkeklerle rekabet etmeden siyasetteler. Ev hayali elbet geniştir. Çünkü en pahalı en lüks şeyleri hayal ederler. Kendilerini en iyilerine layık görürler. Çünkü sponsor kendileri değil. Sen hayal edemezsin çünkü hayallerinin masrafını bir kadına yıkamazsın. Feminizm zihnini iğfal etmiş.
Bilmiyorsunuz hocam. Aşılmadı. Nafaka konusu hariç her şey aynı. İstanbul Sözleşmesi ki eşitlik değil kadına pozitif ayrımcılıktır. Çoğu avrupa ülkesinde en sert şekilde uygulanıyor. Hatta dünyanın öbür ucu Avustralya'dan bile kadının iftiraları, uygulanan pozitif ayrımcılık olayların bizzat ilk ağızdan dinliyorum.
Alışmam. Benim için sıkıntı yok. Ama yeni nesil erkekler erkek olana kadar bu bitmez. İhanet eden bir kadın öldürüldüğünde direkt sebep sorgulanmadan erkek suçlamayı, kadın tarafından erkek öldürüldüğünde yine katil kadını savumayı, anne tarafından bebek öldürüldüğünde yine katil anneyi savunmayı bırakarak başlayabilirsiniz. Mesela neden kadına çıplaklık özgürken erkeğin fermuarının açık kalması dahi taciz suçu? Kadıan pozitif ayrımcılık dayatan liderlerin neden bir tane kadın şoförü ya da koruması yok? Kadın aile bakanı ve kadın siyasi liderler dahil. Güvenmedikleri kadınları neden topluma bela ediyorlar? Yani dostum siz erkekler olarak kadın hakkı savunmayı bırakıp kendi hakkınızı savunmaya başalamadan bitmez. Ana bacı edebiyatını bırakın. Baba ve ağabeyler de var. Baba olmadan hiçbir anne insan dünyaya getiremez. Ancak yine bir erkeğin spermiyle bunu başarabilir. Yani babasız insan olamaz.