Gece hayatı ve eğlenceyi çok seviyorum üniversitede yurtta mı kalıyım yoksa ailemin yanında mı?

İstanbul'da yaşıyorum Lise sondayım bu sene üniversiteye gidicem hedefim İstanbul veya İzmir de özel bir üniversitede %100 burslu hukuk fakültesi okumak
Fakat İstanbul da kalsam bile yurtta kalıcam çünkü ailemden uzaklaşmak istiyorum fazla özgür yapılıyım.
Açık saçık giyinip erkeklerle gezmek eğlenmek istiyorum özellikle hiç yaşamadığım gece hayatına çok hevesliyim 2-3 haftada bir geceyi dışarda geçirmek istiyorum.
Mesela house party ler veriyorlar villalarda, bu evlerde içki eğlence oluyor bu partilere de katılmayı çok ama çok istiyorum

Bunları ailemin yanında yapamam bu yüzden yurda gitmek istiyorum

Fakat ygs sınavım kötü geçti 300 civarı bekliyorum bu puanla da %100 burslu hukuk okuyamam ancak %50 burslu okuyabilirim onu da ailem çok zorlanarak öder çünkü durumumuz pek iyi değil.

Bu yüzden sırf evden kurtulabilmek için %100 burslu işletme okumaya karar verdim böylece yurt parasını da verebilirler
Fakat ailem karşı çıkıyor işletme okuyacaksan hiç
üniversite okuma daha iyi diyorlar

Bana diyorlar ki eğer evde kalırsan yurda gitmezsen %50 burslu seni göndeririz hukuka çünkü hem yurt hem üniversite parasını ödeyemeyiz

Tamam hukuk okumayı çok istiyorum ama gece hayatına pek atılamıycam evde kalırsam

Önümde 3 seçenek var
1) Ya işletme okuyup yurtta kalıcam gezip tozucam
2) Ya paralı hukuk okuyup evde tozucam gece hayatım falan olmayacak
3) Ya da seneye tekrar sınava girip hukuk kazanıcam ama 1 sene daha evde kalmak istemiyorum :(

Sizce ne yapmalıyım?
Gece hayatı ve eğlenceyi çok seviyorum üniversitede yurtta mı kalıyım yoksa ailemin yanında mı?