İş yerinde dalga konusu oluyorum, kimse beni ciddiye almıyor; tek çözüm işten ayrılmak mı?

Çok canım ve mutsuzum hiç arkadaşım yok karakterim biraz farklı kimseyle yakınlık kurmuyorum çalıştığım yerde insanlar beni ilk başta yanlış tanıdı sonra ben o profili düzeltemedim beni hep mutsuz sessiz sinirli kimseyle konuşmayan suratsız biri olarak görüyorlar sürekli dalga konusu olduğumu düşünüyorum zaten ilk başlarda çok zorbalanıyordum beni zorbalayan kişiler işten ayrıldı kimse kalmadı ama. şu anki dalga konusu Uzun süredir bir şey anlatırken cümle kurmakta zorlanıyorum dilim dolanıyor kelimeleri yanlış söylüyorum hızlı konuşmaya başladım sürekli ım şey falan diyorum aslında en iyi bildiğim şeyleri bile başka birine söylerken ağzımdan yanlış çıkıyor kendimi o an çok aptal hissediyorum ve keşke hiç ağzımı açmasaydım diyorum insanlar sürekli gülüyor e hadi bi konuş istersen tarzı şeyler söylüyor ve benim anlattığım söylediğim şeyleri kimse ciddiye almıyor bugün bile yaşadım bunu gülüp bide konuşabilse çok şey anlatacak deyip güldüler çok zoruma gidiyor artık daha çok şey var ama daha fazla yazamadım ne yapacağımı bilmiyorum artık işten ayrılmak da istemiyorum. Çok saçma ergence bir konu Ama bu yaşta bu şekilde davranılmak çok zoruma gidiyor ve kimseyle yakınlaşmak da istemiyorum

İş yerinde dalga konusu oluyorum, kimse beni ciddiye almıyor; tek çözüm işten ayrılmak mı?