Sizin hayalinizdeki olay babam bana paraları akıtıyor hayatımı yaşıyorum olarak ama asla öyle değil. Eğitiminiz için para akıtır ancak o da kendi adı lekelenmesin evladı iyi bir okulda okudu desinler diye. Onun dışında para konusunda da çok cimriler. Çok kuralcılar çok disiplinli narsistler. Benim babam iyi bir hukukçu bundan 8 sene önce üni sınavında onun istediği puanı alamadığım için burnunu kırmıştı. Ev kan gölüne döndü. Kimseye ambulansı bile aratmamıştı ben yerde hareketsiz ve yatıyordum. Burun kemiğim dışarıdaydı deriyi delip öyleli bişey. Neden çünkü babamın burnumu kırdığını söyleyip adını kirletmemem lazımdı şarıl şarıl kan akıyordu burnumdan annem en son çocuk ölecek diye yalvardı babama o şekilde annem beni hastaneye götürdü. Annem beni tembihpedi hastanede 100 kere sakın babanın yaptığını söyleme adımızı kirletirsin diye. Polise doktora duvara çarpıp kırdım demiştim. Ameliyat gerekti tonla parası olmasına rağmen sınavdan düşük not alıp beni rezil eden bir çocuğun ameliyat parasını filan ödemem dedi. O olay dışında da hep diken üstünde olmak zorundaydım sevgili asla yok flört asla yok arkadaşlarımı çok iyi seçmem lazım babamın attığım adından haberi olurdu akademik başarım en üst seviye olmak zorundaydı vs. Babamın adını asla kirletmemem lazımdı. Yıllar önce babamdan koptum tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum. Keza benim gibi babası olanların hepsi de böyleydi. Siz ne düşünüyorsunuz
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar