Kişilik & Karakter 1 sa İnsan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders? VeronicaESP Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sınırlarını bil ve her zaman b, c, d planların olsun. Ayrıca gerçekleşmemiş planlarından kimseye bahsetme. Heyecanlısın, biliyorum ama bekle faydasını göreceksin.Arttıran varsa yorumlarda buluşalım arkadaşlar. İnsan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders? Cevapla İlişki Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tiryaki__ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Sana bir adım gelene iki adım gitme..Haddini aşanı, sınırını geçeni; bal olsa kasende, altın olsa kesende tutma.. Kamış ses çıkardı diye onu ney sanma.. İp gerildi diye yay sanma.. Soytarı ata bindi diye bey sanma.. Eşek şahlandı diye at sanma.. 1 1 Yorumla VeronicaESP 1 sa Harikaydı 💯 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Cahil ile muhatap olma ilk temel ders bu olmalı. Konu ne olursa olsun karşındaki bitik biri ise uzaklaşcan 1 1 Yorumla VeronicaESP 1 sa 💯🫶🏻 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 22 dk Dozu mesafeyi cezayı ödülü ve güveni iyi ayarlamak gerekir. 1 1 Yorumla VeronicaESP 21 dk 💯🫶🏻. Yorumla
Eiron Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı. Kimseye ikinci şansı verme ve öz saygını çiğneyen birine asla tevazu olma 1 1 Yorumla VeronicaESP 1 sa 💯.
gizliyimmn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 41 dk Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı. Kendini her zaman sevgiyle kucakla. 1 1 Yorumla VeronicaESP 21 dk 💯. Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Mesafeli olmak. 1 1 Yorumla VeronicaESP 1 sa 💯. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana bir adım gelene iki adım gitme..
Haddini aşanı, sınırını geçeni; bal olsa kasende, altın olsa kesende tutma..
Kamış ses çıkardı diye onu ney sanma.. İp gerildi diye yay sanma.. Soytarı ata bindi diye bey sanma.. Eşek şahlandı diye at sanma..
Harikaydı 💯
Cahil ile muhatap olma ilk temel ders bu olmalı. Konu ne olursa olsun karşındaki bitik biri ise uzaklaşcan
💯🫶🏻
Dozu mesafeyi cezayı ödülü ve güveni iyi ayarlamak gerekir.
💯🫶🏻.
Kimseye ikinci şansı verme ve öz saygını çiğneyen birine asla tevazu olma
💯.
Kendini her zaman sevgiyle kucakla.
💯.
Mesafeli olmak.
💯.