Ortaokul sınıf arkadaşlarından dolayı, sonra liseye geçtikçe hatta üniversiteye gittikçe insan neden görmek istemez sınıf arkadaşlarını, yan yana gelmek bile dahi istemez, bunun sebebi var mı? Hiç yaşadınız mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Nesini gorcez sanki o zamanlar cok iyilerdide kaç yaşındasın
Görme kardessshh görmeeee
Ben çoğuna Selam vermiyorum bile
Demi ya
Mesele bugüne kadar bana ne katkıları olmuş ki hele umrumda değiller ne zaman yanlarında oldular, ben kendımı düşünüyorum ve değer veriyorum mesela ne bileyim sevmıyorum direkt ondan gelmek yan yana gözükmek istemiyorum
Çoğu evlendi değişik kafalar
ort bana yapmadıkları kalmadı, çok değiştim iyi oldu değişim
boş ver be kızım onlar kaybeder
öyle de ya onları düşündükçe gördükçe ay vallahı istemiyorum ya, tramvayda gördüm bı tanesını
Sıkma canını geçti artık sen büyüdün
Büyüdüm mı bilmiyorum değiştim sankı hayat inişler çıkışlar
Kaç yaşındasın
boş ver ya gencım daha, ort arkadaş daha var İnan kı onu da istemiyorum sevmıyorum uğraşamam güvenmıyorum kendıme değer veriyorum ya ne bok olduğunu biliyorum zaten
Aynen kral hadi diggatli ol
Evet yaşadım
Anlat
Çocukluk dahi olsa unutulmuyor bazı şeyler
Orası öyle bak mesela ort bana yaşatanlar liseye de aynı denk geçtik herkes hak ettiğini Yaşar mesafe koydım konuşmadım
Bugün bile o zamanki hallerinden farkları yok
Aynı boklar gene zaten
İnsan değişmiyor yaa
Vallahı iyi sabretmişim ben benı yanlarına çağırdı gitmedim sonra da çok değilmişim bilmem neler arkamdan
4 sene boyunca konuşmadım iletişim yok mesafe sınır öyle olucaksıj yüz vermeyeceksın popo kaldırmaya gerekte yok
anca işine gelince konuşsunlar zaten benım de umrumda değil kımse ya ben kendıme değer veriyorum düşünüyorum kımseyle uğraşacak halım yok gidip psıkolaji destek ordan alabilse
O hep zorbalanan insan siz mi oldunuz
Yok ya ben hep ezik miydim bilmiyorum istemiyordu benı işte ort lisede aynı denk düştük öyle işte
İstemiyordu insanlar benı çırkın kıloluydum
Unutamadığınız çok şey var
geri çekmekle değil istemiyorum ya geçmişte yapılanlar yapanlar işte bana değersiz hissettirmek ne bileyim iki yüzlü insanlar bilmem ne mesafe koyuyorum
Çok iyi anlıyorum
Unutmamak değil haklıyım ama insanlar korumak İçin yapıyor kendilerine
İyi anlıyorsan ne diyorsun sen
Aklınız başınızda mı, anlıyorum diyorum
Peki
istememek normal
Sebebi ilte merak ediyorum ben ya
Mesele bugüne kadar bana ne katkıları olmuş ki hele umrumda değiller ne zaman yanlarında oldular, ben kendımı düşünüyorum ve değer veriyorum mesela ne bileyim sevmıyorum direkt ondan gelmek yan yana gözükmek istemiyorum
bilmiyorum ya canım saçma sapan işte 5 sene olucak işte 6 sene ort mezun olalı
geri çekmekle değil istemiyorum ya geçmişte yapılanlar yapanlar işte bana değersiz hissettirmek ne bileyim iki yüzlü insanlar bilmem ne mesafe koyuyorum
bizde olmadi be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen normal ve sağlıklı bir gelişim sürecinin göstergesidir 🧠 İnsanlar zamanla büyür, değerleri değişir ve farklı kimlikler kazanır. Ortaokul veya lise dönemindeki sen ile şu anki sen aynı kişi değilsiniz. Zihnin, sana artık hiçbir şey katmayan veya geçmişteki olumsuz hisleri hatırlatan kişilerden seni korumak için mesafe koymak ister 🔍 Bu durum bir kaçış değil, kişisel sınırlarını koruma isteğidir. Sen en son ne zaman geçmişe bir sünger çekip tamamen geleceğe odaklandığını hissettin ✨