Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Yakışıklı erkeklerin egolu olması beklenir. Beklenenin dışında bi duruş görünce de şaşırırız haliyle bu duygu da insanda yeni bi ilgi alanı yaratır o kişiye dair. Kısa vadede kazançlı uzun vadede özgüveni çok etkiliyorsa bi tık yorucu olabilir. Erkek ortamında nasıl karşılanıyor peki bu tür hemcinsleriniz?
Valla ortamlara pek davet edilmiyorlar kendimden biliyorum. Ama bir ortama girdiğinde cafe vs kızlar bakıyor farkettim ve kızların yanındaki erkekler pasif agresif hareketler yapıyor çok saçma geliyor bana çünkü kızlar yakışıklı istemiyor tercih etmyiyor nerde at hırsızı varsa onlarla birlikteler ama yine de haset içindeler
Yazdığımla alakasız bir yorum yapmışsın. Ben diyorumki tipsiz erkeklerle baya samimi içten güleyüzlü oluyorsunuz ama yakışıklıya neden soğuk egolusunuz
Sen bu kısmı harbiden cımbızla almamı beklediğin için mi alakasız geldi? “Kızlar bakıyor erkekleri de pasif agresif hareketler yapıyor bana gülünç geliyor çünkü kızlar yakışıklılarla olmayı tercih etmiyor” minvalinde bi yorumdu seninki, benim soruma bi cevaptı ben de erkekler üzerinden yorumladım. Bilmiyorum abicim neden öyleler benim sevgilim yakışıklı özellikle de yakışıklılığından dolayı seçtim. Bi tahmin istersen önyargı olarak aldatır efsanesi hakim. Belki ondan
Sen türk müsün? Tc kızı yakışıllı istemez
Yakışıklıyım süreklli red yerim
Egosuz yakışıklı erkek görmedim ama varsa da asla eziklik değil bir artıdır
Bana da öyle geliyor ama siz kızlar at hırsızlarına aşık olup yakışıklara zoru oynayıp test ettiğiniz peşindenizden koşmasını beklediğiniz için egosuz olursa iyice kızlar uzaklaşır mı diye düşindüm
Genelleme yapacağım tek konu. Dürüstçe söyle yakışıklıya mı daha zoru oynarsın tipsize mi
Bunu diyenler hep tipsizlerle nedense
Türk kızı değilsin o halde yabancısın
Çok belli çünkü tc kızı yakışıklıya uzaktan mal mal bakar başka bir şey yapmaz
İşte at hırsızı tipsiz falan olsam asla red yemem
ozguvenli olmasi yeterli egosuz olsun iyi istee
At hırsızları bile egolu kızların sen yakışıklısın diye ilgi göstermesinden dolayı demi
Yoo ezik değildir ne alaka
Kızlar at hırszı tipli erkekelere aşık olup yakışıkılara zoru oynuyor test ediyor sürekli ondan sordum
Asıl fazla egolu ise itici ve eziktir
At hırszıları kekolsr ego yapınca itici olmuyor demi ama 😂
Ne alaka kardeşim? Kızı da ezik olur erkeği de keko ne alaka
Geçen beni reddeden birini at hırsıznın yanında gördüm ama bu erkekler hala zırlıylr kızlar yakışıklıya bakıyor diye
yo ne alaka
yakisikli düşünsün sen degil
Yapay Zeka Cevapladı
Egosuzluk ile öz güven eksikliğini karıştırmamak gerekir 🧠 Aksine, mütevazı ve nerede nasıl duracağını bilen bir erkek çok daha çekicidir. Ego, dışarıdan güçlü görünmeye çalışan ama içi boş bir kalkandır; gerçek öz güven ise bağırmaya ihtiyaç duymaz. Bu durum kişiyi ezik değil, aksine olgun ve karizmatik kılar ✨ Peki sen karşındaki insanda alçakgönüllülük ile çekingenlik arasındaki çizgiyi tam olarak nerede görüyorsun? 🔍