Baskıcı aile, işsizlik ve yalnızlık içinde hayata nasıl yeniden başlayabilirim?

Trabzon'da yaşıyorum muhafazakâr ve baskıcı ailem tüm hayatımı etkiledi meslek seçimime kadar. İşten ayrıldım 6 sene en güzel yirmili yaşlarımdan beri evde aileme destek, kardeşimin eğitimi, ablamın ev işlerini yapıyor, yeğenime bakıyorum. Artık kendi işime bakmak istiyorum bir arkadaşım bile yok gezip tozamam çünkü bebek bakmak zorundayım. İki defa iki erkek yaklaştı tanımak için ben bağlanınca da çekti gitti kendimi çok zavallı ve yalnız hissediyorum iş de bulamadım. Yönetici olarak iyi bir pozisyonum vardı ailemin zoruyla ayrıldım. 14 yaşımdan beri ailemle ilgileniyorum. Hepsinin sağlığı mesleği geliri var. Benim ne iş ne para ne arkadaş ne yuva hiçbir şeyim yok. Ailemin gözünde değerim de yok. 6 senedir evdeyim kalbim strese dayanamadı, hastalıklar çıktı, kendimi sevemiyorum, kimse beğenmiyor hiçbir işi başaramayacakmış hissediyorum. Paramı da internet dolandırıcılarına kaptırdım, yerine koymak için faizsiz bankacılık diye üstüne iki katına çıkan borca girdim. Siber polis, savcı, arabulucu, icra, haciz her yolu denedim alamadım parayı da. Kendime bir kötülük etmediysem Allah razı gelmez diye sadece yoksa gerçekten dayanacak gücüm kalmadı. Psikoloğa da gidiyordum ancak para mevzusundan gidemiyorum. Kur'an, meal, kitap okuyup yazı yazıyorum başka bana iyi gelebilecek tavsiyeniz var mıdır

Baskıcı aile, işsizlik ve yalnızlık içinde hayata nasıl yeniden başlayabilirim?