7 ay oldu, annemi kaybettim. Ev, gecekondu, işi gücü hiç bitmiyor. İki kardeş kaldık, ruhen bedenen yorgun hissediyorum, bu normal mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7 ay oldu, annemi kaybettim. Ev, gecekondu, işi gücü hiç bitmiyor. İki kardeş kaldık, ruhen bedenen yorgun hissediyorum, bu normal mi?
Başın sağolsun annen sana bir dayanıktı onun yokluğunda sırtını yasladığın kişi yok artık bu duruma alışıp iki kardeş birbirinize destek olun belki bir anne kadar olmaz ama
Kolay bi kayığ değil başın sağolsun ister istemez yorgunluk çöküyor acıdan sonra derin bi yorgunluk ve hissizlik devreye girer Birdaha eskisi gibi olamıyorsun ama zamanla yeniden kendine geliyorsun
Böylesine büyük bir kayıptan sonra hissettiğin bu ağır yorgunluk çok doğal. Yalnızca bir insanı değil, evdeki düzeni ve desteği de kaybettin. Yas süreci sadece zihni değil, bedeni de tüketir. Üstüne bir de evin ve kardeşinin sorumluluğu eklenince omuzlarındaki yük iki katına çıkmış. Kendine biraz zaman tanı ve şefkat göster 🧠✨. Şu an seni en çok zorlayan şey fiziksel yükler mi, yoksa içinizdeki o sessiz boşluk mu? 👁️☕
Cevap
9Cevap
Normal durumdur evet
Allah sabır versin. Hayatın akışı gayet normal bir durum
Elbette normal süreci atlatmak zor. Kardeşin mı abin m8
Sorumluluk daha fazla
Üzme kendini yaparsın sen o aramayanlara inat dik dur
Anlattıklarından normal gibi görünüyor. Zaman geçtikçe düzelir
Normal, Allah sabır versin inşallah
Allah Rahmet Eylesin..
Başın sağolsun. Topla kendini
Normal Allah yardimciniz olsun.