Her ortama giren insan için mezhebi geniş kavramını kullanabiliriz. Buradaki maksat ise; kimseyi kırmadan, herkesin gönlünü alarak, bir mecliste toplanabilmeyi, kendinde bir görev gibi bunu yerine getirebilen, değerli bir insan olarakta düşünebiliriz. Böyle insanlar toplumda çok rastlanmayan kişilerdir. Genelde doğuda aşiret önderleri, Alevi dedeleri gibi değerli sayılabilecek kişilerdir.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Her ortama ayak uyduran bir insan geniş mezhepli midir yoksa insanları kırmak istemediği için bunu yapan bir kişi midir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
geniş mezhepli
Her ortama giren insan için mezhebi geniş kavramını kullanabiliriz. Buradaki maksat ise; kimseyi kırmadan, herkesin gönlünü alarak, bir mecliste toplanabilmeyi, kendinde bir görev gibi bunu yerine getirebilen, değerli bir insan olarakta düşünebiliriz. Böyle insanlar toplumda çok rastlanmayan kişilerdir. Genelde doğuda aşiret önderleri, Alevi dedeleri gibi değerli sayılabilecek kişilerdir.
Fazla lakayt da olabilir
İlgi bağımlısı da
Nabza göre şerbet veren de
İyimser gözükmek isteyen biri de olabilir
Bana göre samimi ve birçok insan ile anlaşan bir kişidir.
Her ortama ayak uyduranın bir duruşu yoktur, bir prensibi yoktur.. Kaba göre şekil alır..
#Vesselam
O benim ya pavyona gidelim deseler gidiyorum
Net düşünceleri olmayan ya da düşüncelerinin arkasında duramayan biridir.
Her iki seçeneğin de konuyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum...
Eziktir
Neden iki seçenekle sınırlıyorsun ki? O an sadece canı öyle istemiş olabilir, o an kafası güzel olabilir, her şey olabilir
Soru uzun olduğu için 4 kişi cevap vermiş sadece. Daha da uzun olsaydı 1 cevap falan gelirdi herhalde.