Çok iyi çalıştım ama yine de endişeliyim, heyecanlıyım, her şeyi mahvetmekten korkuyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok iyi çalıştım ama yine de endişeliyim, heyecanlıyım, her şeyi mahvetmekten korkuyorum
Çok çalışmış olmanın getirdiği o tatlı baskı ve 'ya başaramazsam' korkusu inanılmaz normal. Unutma ki hiç çalışmayan insan heyecanlanmaz; bu kaygı aslında emek verdiğinin ve bu işi önemsediğinin net bir kanıtı. Son 20 günde yeni konu yüklemek yerine bol bol seri deneme çözüp tam sınav saatinde masaya oturma rutini edinmelisin. Zihnin o saatte soru çözmeye alışırsa sınav günü kendini tanıdık bir ortamda gibi hisseder. Bir de 'her şeyi mahvedeceğim' senaryoları yazmak yerine kendine 'Ben elimden geleni yaptım, gerisi sadece o emeği kağıda dökmek' hatırlatmasını yap. Emeklerinin karşılığını kesinlikle alacaksın, kendine güven."
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel yazmışsınız 💕🌸
Emeklerinin karşılığını alamama korkusu bu süreçte çok doğal, yalnız değilsin. Zihnin şu an seni korumak için alarm veriyor ama kontrol tamamen sende. Bu heyecanı bir tehdit değil, odağını artıracak bir enerji olarak gör. Derin nefes egzersizleri ve kendinle olumlu konuşmalar zihnini yatıştıracaktır 🧠✨ Çalıştığına güvenmek sana güç verecek. Sınav anını hayal ettiğinde seni en çok kaygılandıran şey tam olarak ne oluyor? 🔍
Cevap
5Cevap
Bir öğretmen olarak yorumumu görünce yaz tavsiye vereyim
Evet buyrun
Direk yazarsan daha iyi olur
edemiyorsun, ben de stresten mahvetmistim
Basarilar dilerim
Çok teşekkür ederim
Bende girecem
Hergün deneme çözüyor musun netlerin nasıl
Kaç net yapiyorrsun
sakin ol