2 gün sonra yetenek sınavım var. Ve heyecanımı bastıramıyorum. Çok korkuyorum başaramazsam diye. Ellerim titriyor piyano çalarken. Bu duygumu nasıl yenerim? Sınav zamanı ellerim titrememeli. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlama krizine giriyorum...
Birkere şöyle düşün piano çalabiliyorsun yeteneklisin işte kendine güven önce sonra bi moonlight sonata patlat ve de ki işte bu ben yapabiliyorum yetenek sınavını da aynen böyle geçicem de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yetenek sınavına kadar pianola pratikler yap ve olumlu düşün başaracaksınız kendinize güvenmeniz gerekiyor
Evde antreman yap ayni sinav salonu gibi yer, kisiler yapmaya calis, kendine olumlu telkinler ver
Yahu dünyanın sonumu bu saçmalama kazanma nolucak yani
Olmaz. Rezil olurum
Kimin karşısında rezil olucaksin
İş arkadaşlarım bu hiç bir şey beceremiyor diyecek arkamdan. Ben onlara inat olsun diye giriyorum sınava
Kendimi ıspatlamam lazım. Ama bu heyecanla elim ayağıma dolanıyor
Kendin için sınavı kazanmaya bak insanlara kendini ispat etmek zorunda değilsin
Çok çok çok sevindim ya takıyordun çünkü bayağı sen
Çok teşekkür ederimm 🥺❤️
Sağol be 2 gün sonra cevap verdin 😂
Sınava girmeden önce 2 bira iç , 2 saat öncesine kadar
Kalabalık ortamda ya da kişiler huzurunda çalmaya alışsaydın iyiymiş bu güne dek
Birkere şöyle düşün piano çalabiliyorsun yeteneklisin işte kendine güven önce sonra bi moonlight sonata patlat ve de ki işte bu ben yapabiliyorum yetenek sınavını da aynen böyle geçicem de
Başka şeylerle meskul ol