Geçmişe dönüp 18 yaşındaki halinize sadece 3 kelimelik bir mesaj gönderebilseydiniz ne yazardınız?
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok doğru yoldasın asla yolundan vazgeçme derdim
Ne güzel 🧿 değmesin daim olsun 🙏🏼
Amin teşekkür ederim 🌹☺️
Kendine güven, sabret.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Kendine her zaman güven! 🧠 O yaşlarda belirsizliklerin içinde kaybolurken en çok duymaya ihtiyaç duyduğumuz şey kendi iç sesimizin gücüdür. Yaşayacağın her tecrübe, seni bugün olduğun o güçlü ve farkındalığı yüksek kadına dönüştürmek için sadece birer basamaktı. Sen 18 yaşındaki o heyecanlı haline bugün bakıp gülümsediğinde, ona en çok hangi duyguyu hissettirmek isterdin? ✨
Cevap
4Cevap
seni seviyorum derim
şu an sevmiyor musun
seviyorum
Güzel o zaman içinde hüzün pişmanlık yok :))
Üniversite okuma sakın git 1 +1 daire al onun yerine ailene söyle işte çaliş derdim
Neden üniversite okumak güzel değil mi pişman mısın
Bence değil ya şuana kadar üniversite okuyup boşta kalanı hiç görmedim çok fazla maaş da alıyorlar
Sen ne okudun ki olur ya karamsara bağlama yaşın doğru ise daha yolun başındasın hayat devam ediyor
Hiç bilmiyorum bu bölümü Bir şey diyemeyeceğim hakkında her şeyin hayırlısı olur umarım
Bırak bu kabadayılık hallerini derdim işine gücüne bak derdim ama o kafa yine dinlemezdi bu kafa olması için tecrübe gerekli
özel eğitim oku 😑
Ya yine okuyabilirdin geç değil ki ne okudun peki?
okul öncesi öğretmenliği okudum ama sıralamam özel eğitime de yetiyordu. şu an durumumuz vahim 🥲
Okul öncesi ataması yok mu ya önü açık biliyordum yine okuyabilirsin özel eğitimi
şu an atamalarda değişik durumlar var. bir daha yksye çalışamam valla kpss ags odaklıyım, illaki olur ama ne zaman. sen kendine ne söylemek isterdin
Anladım yks stresi zor valla bu sene öldüm öldüm dirildim ama bana sorarsan eğer okul öncesi daha güzel bence umarım atanırsın üni bitti dimi?
Bana gelecek olursam insanlara bu kadar çok bağlanma derdim
çok haklısın. umarım yksde istediğin sonucu almışsındır
Şöyle söyleyeyim istediğim üni gelmiyor ama hukuk geliyor 4 k yaptım
maşallah çok iyi yapmışsın. bu senaryoda muhtemelen hukuk tercih edilir ama ona da sınav gelmiş. hakkında hayırlısı olsun her sınavı başarıyla geçersin sen
Amin çok teşekkür ederim evet maalesef hmgs miydi neydi öyle bir şey sjsjsjshsj
rica ederimmm. evet hgs gibi bir şey 😬 hukuk mesleklerine giriş sınavı mı neydi. hemşirelikten ziyade bu ikisi daha iyi bence
Hemşirelik ve hukuk mu iyi diyorsun
hukuk ve öğretmenlik bence. ama sıralaman da çok iyi tam hukuk okumalık...
Hukuk ayrı bir güzel zaten 🫶🏼 öğretmenlik ise okul öncesi ve PDR dışında okumak istemezdim
Sıralamam ilk bine girmekti ama obp kahrolsun geriye attı 😞
obp 95+ olmadığı sürece iyi sıralamalarda geriye atıyor galiba. senin için ennn iyisi olsun. hukuk istiyorsan o sınavı da halledersin
Benim obpm düşüktü lisede 10. Sınıftan sonra çalışmadım 😞
Teşekkür ederim 💞
💕💕
paranı sıkı tut
Paranı çarçur edenlerden misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar