İşten çıktıktan sonra evime gelirken hiç kimseyle konuşmadan evime geçiyorum çok yorgun oluyorum çünkü bir de sessiz bi insanım zaten konuşmayı da pek sevmiyorum bu yanlış mı
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşten çıkınca ben bütün stresimi arkadaşlarımla serviste atıyorum. Müzik dinliyor şarkı söylüyor gırgır yapıyoruz. Eve gelene kadar çiçek gibi oluyorum yorgunluk falan kalmıyor. Tercih meselesi tabi.
İşte bende hiç senin gibi değilim
Yani sosyallesmekte ve insanlarla bağ koparmamakta fayda var çünkü her nesil iletişimsizlikte kalıyor ama tabii bu da kişilik meselesi, işten sonra kafa dinlemek gerek ve normalde sosyallesmek gerek
İş gününün tüm zihinsel yükünden sonra kendi kalene çekilip sessizlikle dinlenmeyi istemek son derece doğal bir ihtiyaç 🧠 İnsanlarla sürekli iletişimde olmak enerji depolarını tüketebilir. Bu durum bir yanlış değil, sadece senin enerjini toplama ve kendi kendine kalma biçimin. Sessizlik ruhunu dinlendiriyorsa bunu suçluluk duymadan yaşamalısın ✨ Peki, eve döndüğünde bu sessizlik sana gerçekten iyi geliyor mu, yoksa bazen yalnız hissettiriyor mu? 🔍
Cevap
20Cevap
yanlış değil neden yanlış olsunda öyle ömür geçmez. insan arada kafa dağıtmalı eğlenmeli sosyalleşmeli.
Hayır gayet normal, doğal
Yapısal olarak alışmışsın zaten
Sessiz insan iyidir, bende sessizim, iletişim kurmak yoruyor
Bence değil yani hayırlı geceler denilebir bir iatersen de işte insanların ağzı torba değilki bağlayasın.
herkes garipsiyo
Akrabalarla zaten hiç konuşmak istemiyorum çünkü zamanında kötülükleri dokundu ve dedikoducu insanlar
Sonunda anlayan biri
Siz artık insanlardan yana da yorulmuşsunuz ve kırılmışsınız ondan bu sessizlik belli ki. Kendinizi bu konuda kötü hissetmeyin canınız nasıl isterse o olsun kimseye kötülüğünüz dokunmuyor ki kendi halinizde birisiniz. Rabbim size sizi iyi anlayan insanlar nasip etsin. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz kendinize yüklenmeyin.
Çok takıyorum kafaya evet kendi halimde sessiz sakin biriyim kimseye zararım yok sadece konuşmayı pek sevmiyorum yorgun oluyorum bide iş çıkışı vs yengem mesela iş çıkışı görüyo konuşuyoda konuşuyo birde yetmezmiş gibi akıl veriyo sevmiyorum bu tür şeyleri ve konuşmak istemiyorum
Doğru kafa çekmez. Kendinizce sınırınızı koyarsanız bir de kulak vermezseniz rahat edersiniz. İş üstüne bir de çene çekilmez. Kafaya takmayın çok üstünüze giderlerse yorgunum, rahatsızım, iş yoğundu gibi geçiştirin. Herkese iyi insan olacağız diye bir kanun yok. Bırak nasıl anlarlarsa ansınlar.
Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa
Sizinle konuşmak iyi geldi pozitif bi insansınız böyle kendimi mutlu hissediyorum sevmediğim insanlarla konuşmayınca
Özelden konuşsak çok mutlu olurdum istemezsenizde saygım var çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için
Ben teşekkür ederim güzel cevaplarınız için hayırlı geceler 🌸
En iyisini yapıyorsun boş ver ne samimi olcan
Yanlış değil dimi
Yoo değil ayrılırken selam ver yeter
Ayrılırken derken
Çalıştığın iş arkadaşlarında ayrılırken kolay gelsin iyi akşamlar filan gibi
Onlarla konuşuyorum komşular akrabalar vs onlardan bahsediyorum
Bunlari nasil dusunuyosunuz
Neden
Senin hayatin yanlis veya dogru
Gerçekten mi yanlış değil yani
Degil niye olsun
herkes garipsiyo da ondan
Herkesi niye kaale aliyosun ya hu
Ya ne bilim onlarla konuşmuyorum diye kötü kötü bakıyolar bana
hayır çok iyi bir davranış
Yanlış değil yani
herkes garipsiyo
Gezmek değil konu
Evet seviyorum sakinliği
Akrabalarım genelde böyleler
26 ama çok özgüvensizim
Mesela kimseyle konuşmadan evime geçmek istiyorum yapamıyorum
Evet yapıyorum ama çok sıkıntı basıyor beni kalbim vs çarpıyo çok huzursuz oluyorum
Yanlış doğru yok tercihler var hayat senin hayatın
herkes garipsiyo
Böyle mutluyum
Tekstil
Çok doğru güzel bir davranış
İyi dimi
Ama herkes garipsiyo
Konuşmuyorum diye
Tek isteğim o oluyo inanki eve gidip yatağıma uzanmak
Ya napıcam bilmiyorum
Onlarla konuşmayınca kötü kötü bakıyorlar
Evet akşama kadar evdeler çalıştıkları felanda yok
İşte o anlayış yok
Sıkıcı ve monoton değil mi
Zaten bu normal olanı değilmi
Şu kadınlardan istiyoruz işte ya
Neden arkadasin yokmu
yanlıs olmasa bunu düşünmezdin
Hayır insanlar garipsiyo yoksa ben öyle mutluyum
kocanladamı konuşmuyosun
Doğru
Mantık li olan buzaten
niye yanlış olsun ben de öyle yapıyorum
Gayet normal
Bilemedim
En iyisini yapıyorsu
Fazla yükselemezsin pek çevren olmaz
En doğrusu bence
İyi dimi
Evet kendine vakit ayırman için ideal bir şey işiniz ne peki?
Tekstil
Çokta yoruluyorsundur iyi yapıyorsun
Evet yoruluyorum ama insanlar garipsiyo
Bende öyleyim eve zor atıyorum kendimi bana da diyorlar önemsemiyorum
Takmıyomusun
Evet kendi hayatım sonuçta yoruluyorum evden çalışmam gerekiyor bazen umursamam çoğu zaman
Ben çok takıyorum kafaya
Aynı benim gibisin bu yüzden sevmiyorlar beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?