İşi işte bırakıp eve huzurlu gelebiliyor musunuz?

İşi, işten bırakmak.. Yani o gün nasil geçerse geçsin eve huzurlu, kısacası kafayı sıfırlayarak gerekiyor ((:
Zaman verip zaman kazanıyoruz..
İşi işte bırakmak zor bir durum değil..
Her gün bin tane zorlukla uğraşılıyor, gün bitimi insan özgür hissettiği yere yani evine varınca kafasını boşaltmış bir şekilde o kapıdan girmeli.
Tam çıkış saati ile beraber servis veya şahsi araç ile müzik dinleyerek sıfırlanmak lazım diğer türlü hayatta çekilmez iş güçte çekilmez tabiki
Aynen öyle, çok mantıklı..
Teşekkür ederim..😌🙏
Rica ederim 😊
İkisi de aynı yerde. :D
Home office veya hybrid çalışma en güzeli ((:
Ama bu işe artık son vereceğim, iğne yapmayı özledim djd
İğne = hemşire desek ama homeoffice hemşire/doktor çalışamaz. Doktor desek muayanesinde niye kalsın parası vardır ve kanuna aykırı oda olmadı. Üfürükçü hoca desek onlar iğne yerine farkli şeyleri tercih ediyorlar oda olmadı.. Sonuç : sesli düşündüm ve bulamadım 😂😂
Üfürükçü sjsj tövbe de. Tıbbi sekreterim ben aslında ama bir kaç aydır Vodafone için çalışıyorum
En uçlari düşünmek lazım, üfürükçü güzeldi ama 😄 biraz hybrid çalış evde çalışmak güzeldir ama tabi kendi mesleğini yapmak hem unutmamak adına hemde kariyer açısından çok daha iyi olur.
Atacaklar beni müşterilerle kavga ediyorum diye 😃
İletişim olsada Hizmet sektörü insanla uğraşması cidden çok zor hak veriyorum 😄ben yapamazdım
Ben de yapamam :D ağzıma geleni söylerim. Mikrofonu açık unutmuşum bi kere zaten ah ah başımıza gelmeyen kalmadı
O nasıl oldu, neler söyledin 😄😄
Küfür ettim ya, söylediğim kabloyla tuşu bulamadığı için müşteri kişisi :D
İyi güldüm 😂😂😂 Gayet etkili bir iletişim, bizim milletimize öyle davranacaksın daha iyi anlarlar ((:
Hıı ama bunlar alman djsjsk
Oda iyiymiş 😄
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim 😊
Cevap
4Cevap
olması gereken aynen bu, evdeki olaylar evde iştekiler işte kalmazsa özel hayatımızı cehenneme çeviririz
Evet bu dengeyi kurmak ve korumak önemlidir
Bu Yüzden evin kapısından çıkıp dışarıdan kapatınca her şey o kapının arkasında kalıyor, iş içinde böyle uzun yıllardır uyguluyorum bunu kendime
Hayir kafam bimilyonsa ev iş çarşı pazar farketmiyor işi çözmeden adapte olamıyorum
Ev ve işi ayırmak lazım yoksa süreç birbirine girer ((:
😁
Bunu yapabilsem aslında mutlu olabilirim ama beceremiyorum.
Mecbur başarmamız gerekiyor hem iş hayatına daha uzun süre dayanmak hemde ertesi gün için güç toplamak gerekiyor. Günde 8 9 saatlik zamanımızı verip karşılığında 4 5 saatlik alım gücüne bağlı olarak kaliteli zaman kazanıyoruz değerlendirmeliyiz
Çalışmıyorum 🥳
Çalışmaya başlayınca kulağına küpe olsun
İşsizim maalesef
İş bulduğunda nasihat olsun
evet bırakıyorum kesinlikle
En İyi Cevaplar