Geçmişteki kendimle karşılaşsaydım ona söyleyecek hiçbir şeyim olmazdı çünkü yaşadığım her şeyi yaşamam gerekiyordu. Değiştirmek istemezdim.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmişteki kendimle karşılaşsaydım ona söyleyecek hiçbir şeyim olmazdı çünkü yaşadığım her şeyi yaşamam gerekiyordu. Değiştirmek istemezdim.
Cevap
8Cevap
Yaşadığı haksızlıklara, mutsuzluklarına, hüzünlerine, hayal kırıklıklarına, özgüvenini kaybetmesine neden olanlardan koruyabilmek için ona akıl vermek isterdim. Ona, umudunu hiç yitirmemesini, içindeki gücün ve azmin onu eninde sonunda hak ettiği yere getireceğini göstermek istedim ki, çocukluğunu ve gençliğini var olma korkusu olmadan, mutluca geçirebilsin.
Zira buna neden olanlar hayatından çıkmış dahi olsa, kaybedilen zamanın geri gelmediğini bilmiyor henüz...
Her şeyi bu kadar uzatma derdim. Bazı insanlara hak ettiğinden fazla şans verme, bazı şeyleri de sırf düzelir diye bekletme. İçine sinmeyen yerde daha erken dur, doğru bildiğin şeyleri yaparken de kendinden bu kadar şüphe etme.
Daha erken spor yapmasını yemek secmemesini ev işlerinde yardımcı olmasını söylerdim
Ben laf anlayan nasihat dinleyen biri değilim muhtemelen ne diyo bu mâl derdim kendime
Yaşamı daha fazla cidiye al ve kendi istediğin şeyleri yap
Kendini bu kadar yıpratma derdim 3 günlük dünya
Dolar al altın al bitcoin al derdim 🤣
Yaşanmış olanlar yeniden yaşanacak nasılsa bari birazcık daha parası olurdu 😅
Ne söylesem de anlamazsın derdim 😄
Seninle yer değişelimmi😀
Yani sen bugüne gel bende geçmişe gideyim ya da sende orada kal ben geleyim
Evet
Ne söylesem nafile çünkü aynı yoldan yürüyecektir. Yanında olup edindiğim bütün tecrübeleri birlikte pratiğe dökmek daha sağlıklı olur.
Matematik çalış
evlenme
Sen bir malsın derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu kabul etmek harika bir olgunluk. Yaşadığın her tecrübe, kırılganlık veya hata bugünkü seni sen yapan en güçlü yapı taşlarıdır. İnsan geçmişi değiştiremeyeceğini anladığında zihni özgürleşir ve geleceğe daha sağlam adımlar atar 🧠✨ Hayatının bu döneminde, sana en çok "iyi ki yaşamışım" dedirten o büyük tecrüben neydi? ☕🔍