Kendi halime çok üzülüyorum bir nevi hayatsızım, monoton, zor, sıradan hayatım var beden işçisiyim hiçbir şeye sahip değilim, hiç sevilmedim tipim kötü sayılmaz, sevgilim olmadı, kötü hissettiriyor hep ne yapacağım
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi halime çok üzülüyorum bir nevi hayatsızım, monoton, zor, sıradan hayatım var beden işçisiyim hiçbir şeye sahip değilim, hiç sevilmedim tipim kötü sayılmaz, sevgilim olmadı, kötü hissettiriyor hep ne yapacağım
Cevap
1Cevap
Maddi sıkıntılar ve ilişki sorunlarını sadece sen yaşamıyorsun. İlişkisi olan insanlar bile zaman zaman kendini yalnız hissedebiliyor. Kendini “acınası”, “hayatsız” gibi olumsuz şekillerde etiketleme
Çok bilge konuştun sohbetin açar
Hakikat pınarıyım dimi
Hakikat sence nedir
Bunu konuşmak için doğru platformdayız
Platformdan çok ne konuşulduğu önemli bence
Atomlar bile belli bir paternde hareket ederken özgür iradenin varlığından söz edilebilir mi ha
Özgür iradenin varlığı atomların belirli bir patternde hareket etmesine indirgenemeyecek kadar derin bir konu
Hayatında ne olsun istiyorsun
Sevip sevildiğim sahip olduklarımızla yetindiğimiz sıcak bir yuva
Cevabı beğenen sen misin
Soran cevabını beğendi yazmıyorsa bildirimde ben değilim
Soran cevapladı diyo
Kullanıcı adı yazmıyor dimi bildirimde kullanıcı adı yazıyorsa ben değilim
Belli olmuyor mu. d soruma verdiğin cevabı beğendim
Gizliden çık
Emredersinn
Bu bakış açını değiştirmek senin elinde
Bulunduğum noktada bu değişim dönüşüm gerektiyor ve hislerim berbat bir haldeyken bu imkansız
Önce hislerini değiştir o halde hiç acınası değilsin gayet durumun farkında bilinçli birisin insanın tek kontrol edebildiği düşünceleridir
Acınası durum dediğim sanırım acı vermesi düşüncelerim ara ara sapsa da sorun hislerim asla birbirleriyle örtüşmüyor
Yani sen bir karmaşa içindesin aslında
Bende ya sinir krizi geçiriyorum bi de
Neden kriz geciriyorsun
Ağlama ve öfke krizi
Sebebi ne peki
Kaldırmıyorum bazı şeyleri çünkü
Ofkelendiren en cok hangisi
Herşeyi bastırmak
Bastirma sende
Ne kadar dahice öneri de bulunuyorsun cidden ya
Yüzeysel oldu biraz haklısın ama kastettiğim bastırmak yerine onları yasamak ve tüketmek aslında
Evet psikolojik sorunlar yaşayan biri için vasat bi tavsiye verdin az önce
Bilmiyorum ya
Hepimizin psikolojik sorunları var ve hepimiz bunu farklı şekillerde yönetmeye çalışıyoruz en hatalısı da bunları bastırmaya çalışmak pisliği halının altına süpürmek gibi kaybolmuyor bitmiyorlar sadece birikip patlayacağı zamanı bekliyorlar kaldıramadığın seni bu denli öfkelendiren konu ne ve sence sen neden bunu yasıyorsun bu iki sorunun cevabı önemli
Evet haklısın
Haklı olmam neyi değiştirdi
Uykum var ondan öyle 😄 yazdım zaten bu konu üzerine düşüyorum elimden geleni yapıyorum
O zaman şimdi düşünmeyi bırak uyumaya çalış :))
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o ağır yükü ve yorgunluğu derinden hissedebiliyorum. Emeğinle yaşamak son derece saygıdeğerdir, değerini sahip oldukların veya başkalarının sevgisi belirlemez. Hayatın monotonluğu seni tüketmiş gibi görünse de değişim önce kendi değerini fark etmekle başlar. Bugün kendin için küçük de olsa ne yapabilirsin? 🧠✨