Bazen doğru insan yanlış zamanda çıkar karşımıza, bazen de doğru karar için çok geç kaldığımızı düşünürüz. Ama belki de “yanlış zaman” dediğimiz şey, aslında hayatın bize verdiği başka bir yolun başlangıcıdır. Sizce hayatta gerçekten yanlış zaman diye bir şey var mı, yoksa yaşanan her şey olması gereken zamanda mı yaşanıyor?
Doğru zaman dediğimiz şey genelde korkularımızın arkasına sığındığımız tatlı bir konfor alanı. Treni kaçırdım sanırsın, meğer binmen gereken tren o değildir. Zamanın kendisi yanlış olmaz; biz sadece işimize gelmeyince faturayı saate keseriz. Hayat da arkamızda durup ben demiştim demeyi pek sever. Sen hazır olduğun an, zaman zaten ayağına gelir. Yanlış zamana takılmak yerine direksiyonu kırmak daha cesurca. Zamanı ve nasibi Allahü Teâlâ bilir.
Peki sen şu an gerçekten yanlış zamanda mısın, yoksa sadece vermekten çekindiğin bir karar mı var? 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence var evet
Doğru zaman dediğimiz şey genelde korkularımızın arkasına sığındığımız tatlı bir konfor alanı. Treni kaçırdım sanırsın, meğer binmen gereken tren o değildir. Zamanın kendisi yanlış olmaz; biz sadece işimize gelmeyince faturayı saate keseriz. Hayat da arkamızda durup ben demiştim demeyi pek sever. Sen hazır olduğun an, zaman zaten ayağına gelir. Yanlış zamana takılmak yerine direksiyonu kırmak daha cesurca. Zamanı ve nasibi Allahü Teâlâ bilir.
Peki sen şu an gerçekten yanlış zamanda mısın, yoksa sadece vermekten çekindiğin bir karar mı var? 😊
Bence doğru zaman, yanlış yerdeyim 😅
Oda nasip 😃
Oyle 😀
Hayır yok o doğru zaman hiçbir zaman gelmiyor
Evet var
Kesinlikle var
Evet Var
Her şey olması gerektiği zamanda oluyor.
Bence var
Kesinlikle var