Doğru zaman ne zaman?

20 yasindayim flört ettiğim ya da sevgili olduğum biri hiç olmadı açıkçası sevmek sevilmek istiyorum ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum , üniversitede sınıfta yakın olduğum erkek bile yok hatta arkadaş grubumuz da erkek yok anlicagunzi kız kıza bir ortam
Instagram da gelen istekleri kabul etmiyordum başta ama sonra etsem nolur dedim 2-3 istek kabul ettim ama anlicaginiz düzgün insanlar çıkmadı o nedenle takipten çıktım ve cikariddim
Sorun bende değil biliyorum çünkü hem kendime bakım yapıyorum hem de güzel giyinmeye vs dikkat ediyorum
Kötü biri de değilim ama düşünmeden edemiyorum sorun bende mi diye kafayı yucem hala zamanı var diye diye üniversite hayatım bitti
Çevreme bakıyorum insanlar nasıl yapabiliyor diye şaşırıyorm açıkçası biriyle flört etmeyi bile bilmiyorum insanlar sevgili olunca ne yapar onu bilmiyorum ve böylece yalnız kalmaya alisirsam ileride erkeklerden korkar onlara arkadaş olarak yakınlaşmaya bile korkar hâle gelmekten korkuyorum
(Lütfen bana yaz gibi şeyler yazmayın direkt şikayet ederim) Teşekkür ederim
Güncellemeler
1 yıl
Ek olarak bu durum özgüvensizligimi artırıyor yani sanki çirkin olduğum için olmuyormus gibi ama çevreme baktığımda güzellik pekte ön planda değil lakin bunu beynime inandıramaz hale geliyorum
Doğru zaman ne zaman?