Heveslenip bir anda karamsar oluyorum, sizce neden böyle olur, ani değişimler yaşanır?
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilinç halin birşeyi isterken bilinç dışı halin buna hazır değil ya da gerçekte bunu istemiyorsun ya da korkuyorsun. Bu tarz bir durumu üzerinden atabilmen için farkındalığını geliştirmelisin, geçmişin tüm yanlış bilgilerini bilinçdışından atmalı, gerçekten ne istediğini kararlaştırmalı ve buna hazır olduğunu bilinçdışına anlatmalısın
Ama nasıl?
Sana tavsiye edip anlatmak isterim fakat buna zaman ve ortam müsaade etmeyebilşr, ya da itemeyebilirsin. O yüzden sana tavsiye edeceğim carl jung , florence scovel shinn, lousie hay bu gibi kişileri kitaplarını oku ya da videolarını dinle. Gerçekliğin senin içinde olduğnu farkındalığı nasıl yaratabileceğini çok güzel anlatıyorlar
Bahsettigin videoları dinledim bir zaman bilinçlenip özüme dönüyorum fakat sürekli dinlemek bırakmamak gerekiyor... iki gün dinlemeyi bıraktığım gibi evhamlarim yeniden başlıyor
Psikoloji anlamında birçok video var dinliyorum aynı zamanda uyguluyorum... fakat bazen insanın çevresi de elverişli olacak..
Florence scovel shinn ve lousie hay insanın gerçekliği dış dünyadan bağımsız olduğunu iddia ediyor, insanın dıştaki fiziksel gerçekliği kendisinin yarattığını söylüyorlar. Ben uyguladığım zaman bunun gerçektende öyle olduğunu gördüm. Frekansınızı içsel enerjinizi yükseltince dış dünyada frekansınızla uyuşmayan insanlarla aynı ortamda dahi olsanız karşılaşmıyorsunuz
Ne kadar sürede başardınız bunu
bu bir anda hadi ben böyle düşündüm oldu şeklinde olmuyor. ama gerçekten çok hızlı gelişmeler oluyor. sizden istediğim bazı uygulamaları yaptıktan sonra süreci takip ve kontrol etmeyin. kontrol etmek şüphe barındırır. sarsılmaz bir inançla kendi gerçekliğinizi yaratabilirsiniz. öncelikle bazı alışkanlıklar edinmelisiniz. örneğin günde en az 3-5 şey için evrene teşekkür edin. aldığınız derin bir nefes , içtiğiniz serin bir su basit bile karnınızı doyuran bir yemek olabilir bu teşekkürü ederken o anı yakalayarak hissederek ona sahip olmanın mutluluğu ve huzuruyla edin. bu arada eklemek isterseniz ordan kontrollü bir şekilde ilerleriz.
Peki istek gönderiyorum o halde
Bu durum psikolojide sıklıkla tükenmişlik, hızlı ödül arayışı veya yüksek beklenti sonrası gelişen aniden soğuma hissi olarak adlandırılır. Beynin dopamin seviyesi beklenti anında zirveye çıkar, ancak gerçeklikle yüzleştiğinde hızla düşer. Bu ani mod değişimleri genelde mükemmeliyetçilik ya da duygusal dalgalanmalardan kaynaklanır 🧠. Hayal kırıklığı yaşamamak için zihnin kendini koruma mekanizması da olabilir. Sence seni en çok beklentilerin mi yoksa belirsizlik mi soğutuyor? 👁️✨
Cevap
1Cevap
Geçmişte yaşadığın kötü tecrübeler aklına geliyor olabilir mi?
Olabilir belki bilmiyorum herseyde boyleyim
Mukemmelliywticlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?