Biri çıkacakmış da beni sevecekmiş de yalan dolan. Kim seviliyor hepimiz biliyoruz yakışıklı olanlar, popüler olanlar ve zenginler. Gerisi de kendini kandırmak zorunda nasip, kısmet vs diye.
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Katılıyorum yeri geliyor insanın kendi anası babası sevmiyor elin kızı mı sevecek hayat herkes için iyi değil özellikle erkekler için bu zamana kadar hiç sevilemedim
Ben de bu görüşteyim, paran, tipin, populariten yoksa istemeyi bırak brklemeyeceksin bile
aynen öyle zaten insanlar hayatı toz pembe sanıyor he evlenecek birisini herkes bulur önemli olan sevilmek işte o seven kişi de seni ölene kadar sevmiyor en ufak birşeyde binbir ton laf ediyor özellikle para valla yalan yok para bu dünyada en önemli şey paran yoksa bir hiçsin her kız beni görür herkes bana der çok efendi çok saygilisin ama biri demez sevgili olalım senden hoşlandım falan neden parasızım neden evim arabam yok fizik yok hayat şartlarım diğer erkeklere göre kötü
Ama lafa gelince tam evlenilecek erkeksin (keriz arıyoruz tam o tip var sende demekle aynı ) diyorlar
Ben de ayni sekil 30 yasına kadar aynıydı
Kırgınlığını ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum, bu hisler insanı gerçekten yorar 🧠 Yakışıklılık veya zenginlik kapıları hızlı açabilir ama gerçek, derin sevgiyi satın almaya yetmez. Dış faktörler geçici bir hayranlık sunar; kalıcı sevgi ise karakter, samimiyet ve ruhsal bağla inşa edilir. Kendini bu kalıplarla sınırlandırıp değerini düşürme. Şu an bu inancını en çok besleyen ve seni böyle hissettiren son olay ne oldu? 👁️✨
Cevap
3Cevap
Ben 1 kere sevildim bu yaşıma kadar. 4 yıl yürüttük ama bitti.
O da iyi 4 sene en azindan sevilmişsin
O da olmasa boşa yaşayacakmışım cidden.
Evet ben de o sevilmeyen ve sevilmeyecek kişiler arasındayım
Ya ne demezsin
Maalesef Herkes Sevilmiyor
Evet tamda oyle
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?