Hiç bu ikilemde kaldınız mı veya böyle bir durumda hangisini seçerdiniz mantığınızdan mı ilerlerdiniz sevgi yeterli mi dersinizzzz
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
mantık tabi ki de
Mantıklı bir sevgi ağır basar. Ne mantık ne de sevgi körü körüne olmamalı. İkisi birbirini tamamlayan unsurlardır. Mantıksız bir sevgi sadece hüzün getirir buna örnek sadece dış görünüşe bakarak aşık olmak. Duygu içermeyen bir mantık ise ruhsuz bir karardır.
Sevgi ağır basar ama her zaman mantığını kullanmalısın
Sevgi kötü sonuclara neden olur
Mantıgın dogruyu bilir
Benim hep sevgim ağır bastı fakat belirli zamandan sonra, karşılıksız bir çaba olunca mantık o zaman devreye girdi. Deneyimle sabit
Mantik cunku ben ustun bir irkim karsimdaki kisiyi mantiga gore secerim ve sevmem cunku kimse sevgimi haketmez.
Böyle bir ikilimde pek kalmadım mantıklı olmaya çalışırım ama sevginin de bazen mantığın önünde çok ufak geçmesi güzel olabilir
Her zaman sevgiyi seçerdim yanlış çıksada benim hatam der kabullenirdim insan duygusuz yaşayamaz
Sevgi daha ağır basar
Mantık daha ağır bende
gerçek sevgi olunca daima ağır basar
Her ikiside
Mantığını
Sevgi
Sevgi
İkisi de kullanırım
Mantık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi ve mantık ikilemi, insanın duygusal olgunluk sınavıdır 🧠 Sevgi bir ilişkiyi başlatmak için harika bir yakıttır ama o ilişkiyi sürdüren ve koruyan her zaman mantıktır. Sadece sevgiye dayanmak zamanla yıpratıcı olabilir, çünkü saygı ve ortak değerler mantıkla harmanlandığında anlam kazanır. Ben bu ikilemde kaldığımda mantığımın süzgecinden geçmiş bir sevgiyi seçerim ☕ Peki sen şu an bu ikilemde kalırken kalbinin sesini mi yoksa zihninin uyarısını mı daha net duyuyorsun? 🔍