Aşk İlişkileri 6 gü Aşk mı, mantık mı: sizde hangisi daha ağır basıyor? pinkypink98 Xper 3 Takip Et FacebookTwitter 20 Güzel bir denge olması gerek ama ben genelde aşka yöneliyorum. 😊 Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Aşk mı, mantık mı: sizde hangisi daha ağır basıyor? 2020 Görüşünü yaz
MrGYC | Aşk İlişkileri konusunda 504 görüş paylaştı. Fenomen 6 gü Aşk bir anlık heves. Ben mantık adamıyım. Mantığıma uymayan bir şeyi yapmam. Sevsem de yapmam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
YarabantlıRakıŞisesi | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı. Fenomen 6 gü Çok sevince mantığım beni yanıltır. Duygularımı dinlerim ve hep haklı çıkarlar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 24,6b görüş paylaştı. Fenomen 5 gü Aşk her zaman altın misli ağırlığınca Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
padisahinkizi | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı. Guru 6 gü Öyle bir durumda olsam mantık yönümün ağır basması için her şeyi yaparım ama yüksek ihtimal aşk yönüm ağır basar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | Aşk İlişkileri konusunda 9b görüş paylaştı. Master 6 gü Aşk tabi ki, mantık bulunan ortama koşula ve durumda göre değişebilir ama aşıksanız duygularınız kolay değişmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
heyybenesra | Aşk İlişkileri konusunda 859 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü maalesef ben daha çok duygularıma yoneliyorum yani aşka bu kötü bişey Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sarpergülsoy | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 6 gü Duruma göre değişsede aşk adamıyım aşk ağır basacak tabi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
mat_teacher_ | Aşk İlişkileri konusunda 52 görüş paylaştı. Xper 4 6 gü Mantık olmalı aslında ama aşk ağır basıyor maalesef Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Stereo_ Yoda 6 gü Bende artık ikiside ağır basmıyor. Tamamen duygusuz hissediyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ѵαℓεɳƭเɳσ | Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı. Master 6 gü Mantığın sevgi ile yoğrulmuş halı diyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
seymabasu1 | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Guru 6 gü Mantık her şeyden önce Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Plüton9 | Aşk İlişkileri konusunda 847 görüş paylaştı. Bilge 6 gü mantık ama bazen o da yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
tamambuson | Aşk İlişkileri konusunda 905 görüş paylaştı. Bilge 6 gü Uzun zamandır aşk meşk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Manyetik35 | Aşk İlişkileri konusunda 674 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü Mantığı olanın aşkı dağa güzel olur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
biryıkıkinsan | Aşk İlişkileri konusunda 191 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü Mantıklı aşk msmaöaöaö Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ahmets61 | Aşk İlişkileri konusunda 752 görüş paylaştı. Yoda 6 gü İkisi de olmadan olmaz maalesef Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Nükleerteori | Aşk İlişkileri konusunda 58,3b görüş paylaştı. Master 6 gü Mantık bastığında 7 senedir sevgilim yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
XxlAYUBOĞAN | Aşk İlişkileri konusunda 739 görüş paylaştı. Bilge 6 gü Mantık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
XPhazonZero | Aşk İlişkileri konusunda 771 görüş paylaştı. Yoda 6 gü Mantık. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
özgürrkiizz | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı. Yoda 6 gü Mantıklı aşk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2020Aşk bir anlık heves. Ben mantık adamıyım. Mantığıma uymayan bir şeyi yapmam. Sevsem de yapmam.
Çok sevince mantığım beni yanıltır. Duygularımı dinlerim ve hep haklı çıkarlar.
Aşk her zaman altın misli ağırlığınca
Öyle bir durumda olsam mantık yönümün ağır basması için her şeyi yaparım ama yüksek ihtimal aşk yönüm ağır basar.
Aşk tabi ki, mantık bulunan ortama koşula ve durumda göre değişebilir ama aşıksanız duygularınız kolay değişmez
maalesef ben daha çok duygularıma yoneliyorum yani aşka bu kötü bişey
Duruma göre değişsede aşk adamıyım aşk ağır basacak tabi.
Mantık olmalı aslında ama aşk ağır basıyor maalesef
Bende artık ikiside ağır basmıyor. Tamamen duygusuz hissediyorum.
Mantığın sevgi ile yoğrulmuş halı diyorum.
Mantık her şeyden önce
mantık ama bazen o da yok
Uzun zamandır aşk meşk
Mantığı olanın aşkı dağa güzel olur
Mantıklı aşk msmaöaöaö
İkisi de olmadan olmaz maalesef
Mantık bastığında 7 senedir sevgilim yok
Mantık
Mantık.
Mantıklı aşk