Mantık
Sevgi
Mantı 😋
Yok ben tövbeliyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mantık sadece sosyal hayatta kullanılması gereken bir duygu. Sevgiyi daha saf ve doğal hali ile yaşamak isterim. Böylece daha özgür yaşarım. İşin içine mantık girerse bu sefer insan kendini kısıtlar. Kısıtlanana bir sevgininde kimseye zerre kadar faydası olmaz bana göre.
Saygı birlikteliği bana saygısı olan birisine karşı zaten zamanla sevgi doğar ileride aşka dönüşür mü bilemem fakat saygi bağı ile kurulu olan ilişkiler kesinlikle daha sağlam ve sağlıklı diğer türlü aşk şehvet doğuruyor, aşk bitince her şey tükeniyor kişiyi doğru, dürüst tanımadığı için kişi sonradan tanıdıkça soğumaya başlıyor.
Arada sevgi yok ise bir şeyler hep eksik, yarım kalır ve zamanla mutsuzluk üzerine kurulu bir evliliğe dönüşür. Mantık evliliği kadar mantıksız başka şey daha yok. Statüsü, parası için ya da yaşım geçiyor korkusuyla bir evlilik yapmak akla mantığa sığmaz.
Biraz sevgi, biraz mantık, biraz mantı 😀
Cevap
11Cevap
Aşk ilişkisinde mantıklı atılan hiç bir adım insanı mutlu etmez insan biriyle birlikte oluyorsa sevdiği için olmalı
İkisinin de tek başına beni ve karşımdakini mutlu edeceğini sanmıyorum.. Birer bukle olmalı ikisinin de..
Sevgi yoksa bir anlamı yok. Sadece aşkla da sadece mantıkla da olmaz. En iyisi bu işlere hiç bulaşmamak
Sevgi mutlaka olmalı. Mantığımı sadece ilişkinin geleceği açısından ya da kendi açımdan yıpranmayacağıma emin olabilmek için kullanırım.
Mantıklı bir sevgi olmazsa olmaz. Ciddi bir ilişki mantıkla ve sevgiyle güçlü bir temele sahip olmalı.
Sevgi tabi ki, sevgili olarak değil daha çok görücü usulü tanışıp sevgiye dönüşecek bir birliktelik olacak
Sevmediğim kimseyle olmam, sevmeden önce de mantığım devrede olur zaten. Körü körüne kimse sevilmez.
Mantıkla hayatımı kurtarır sonrasında sevgiyle devam ederim
Sevgi birlikteligi ama körü körüne sevgi de değil
Mantık her zaman az da olsa olmalı
Ben tövbeliyim diyorum, en azından en ideal olanını bulana kadar.
tamamen cinsel eğlence gözüyle bakıyorum artık. umrumda da değil, bana bakan da öyle baksın o da umrumda değil. sevgi, aşk artık bu dönemin değerleri değil
Yok tövbeliyim seçecektim yanlış şıkkı seçtim 🤦🏻♂️
Sevginin gücünü biliyor ve inanıyorum onun için.
Sevgi olmadan ilişki yürümez
Mantıyı tercih etmek daha makûl geldi 😃
Mantık ve sevgiyi birleştiriyorum
Mantık
Hem kalp hem akıl olanından
Mantı 💁♀️
mantık olsaydı gecmişte hiç biryle olmazdım
Hicbiri
sevgi
Aşk tabikide sonsuza kadar
Sevgide olsun ya
tabiki de mantik