Aşk İlişkileri Mantık ilişkisi mi yoksa aşk ilişkisi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnsan hangisinde daha mutlu olur Birini sevmelimiyim yoksa mantıklı düşünüp bana iyi davranan seven biriyle mi olmalıyım? Mantık ilişkisi mi yoksa aşk ilişkisi mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aurorasu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne sadece aşkla ne de sadece mantıkla ilişki olmaz bence. İkisi de varsa sağlıklı ve mutlu bir ilişki olarak yürür. 0 0 Yorumla
Dalyangibicocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk ve mantığı ortak paydada bulusturabilirsen mutlu olursun. 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Biraz aşk, denge icin mantik 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Ask yasını gectim , mantık alayım lütfen 0 0 Yorumla
iremozzturk Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. aşk bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende böyle düşünüyorum… Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Aşk tabii ki 0 0 Yorumla
marinacorpss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle mantık. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla marinacorpss +1 yıl Aşkın sağı solu belli olmaz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne sadece aşkla ne de sadece mantıkla ilişki olmaz bence. İkisi de varsa sağlıklı ve mutlu bir ilişki olarak yürür.
Aşk ve mantığı ortak paydada bulusturabilirsen mutlu olursun.
Biraz aşk, denge icin mantik
Ask yasını gectim , mantık alayım lütfen
aşk bence
Bende böyle düşünüyorum…
Mantıklı ol seni seven birini bul ona aşık ol
Aşk.
Aşk tabii ki
Ömürlük ilişki
Kesinlikle mantık.
Neden peki
Aşkın sağı solu belli olmaz.