Aşk
Mantık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk tabi ki de. Aşk ilişkisi ve mantık ilişkisi, her ikisi de farklı özelliklere sahiptir ve birbirleriyle karşılaştırılamazlar. Aşk ilişkisi, duygusal bir bağlılık ve romantik bir çekim içeren bir ilişkidir. İnsanlar genellikle kalplerinin sesini dinleyerek ve hislerine göre aşk ilişkileri yaşarlar. Mantık ilişkisi ise, insanların belirli kriterlere göre birbirleriyle ilişki kurmalarını ifade eder. İnsanlar, ortak değerler, hedefler, ilgi alanları gibi faktörlere dayanarak birbirleriyle uyumlu olacaklarına inandıkları kişilerle ilişki kurarlar. Bu iki tür ilişki, birbirlerinin yerine kullanılamaz. Bazı insanlar duygusal bir bağlılık ve romantizmi ararken, bazıları ise birbirleriyle uyumlu olduklarına inandıkları kişilerle ilişki kurmayı tercih ederler. Sonuç olarak, hangi tür ilişkiyi tercih ettiğiniz tamamen size kalmış bir karardır.
Cevap
10Cevap
Mantık mı?
Sevemem ki.
Kendimi kandırmayı beceremem.
Kendime yalan söylemeyi de.
Sürmez gitmez bitmeye her zaman mahkûmdur.
Mantık ilişkisi ama en azından hoşlanma ve sevgi de olmalı. Aşk olmayabilir çünkü karşılıklı olarak aşki bulmak hiç kolay değil.
Hep aşk derdim ama artık mantık ilişkisi diyorum ama tabi "ileride" aşık olacağın bir kişi olması iyi olur. Zaten aşkta bitecek
Ikiside dengede olucak biri olmazsa diğeri olmuyor
Aşk her zaman yarıda bırakır insanı o yüzden mantık
Aşk daha ağır basmalı mantık da devre dışı kalmamalı
Aşk ilişkisi benim için. Mantık ilişkisi asla bana göre değil 😄
Çünki
Yasak elma Asuman;
-Aşk karın doyurmaz
Mantık işte adı üstünde hata olmuyor :)
Karşılıklı sevgi olmalı.
aşk olmadan mantık olsa ne olur
Yüzde 56 aşk yüzde 54 mantık
Mantık belli değil mi bitanem