bunu yapmayı çok istiyorum. özgüvenli ve vurdumduymaz biri olmak istiyorum. fazla düşünceli ve pesimist bir insanım
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu yapmayı çok istiyorum. özgüvenli ve vurdumduymaz biri olmak istiyorum. fazla düşünceli ve pesimist bir insanım
Bir insan içindeki vicdanı tamamen yok edemez, ancak sağlıklı sınırlar koyarak kendisini korumayı ve aşırı verici tutumunu değiştirmeyi öğrenebilir. Özgüvenli ve vurdumduymaz görünmek genellikle vicdansızlıktan değil, duygusal olarak sağlam durabilmekten geçer; dolayısıyla ihtiyacınız olan şey vicdanınızı bastırmak değil, hayır diyebilme yeteneğinizi ve duygusal dayanıklılığınızı geliştirmektir. Fazla düşünceli ve karamsar bir yapıda olmak, başkalarının sorumluluklarını veya duygularını kendi üzerinize fazla almanızdan kaynaklanır. Vicdanı yok etmeye çalışmak sizi mutlu etmek yerine içinizdeki hassasiyetle çatışacağı için huzursuzluk yaratır. Bunun yerine sınır çizmeyi, her şeyi derinlemesine kontrol edemeyeceğinizi kabullenmeyi ve başkalarını düşünürken kendinizi önceliğe almayı pratik etmek çok daha sağlıklı bir dönüşüm sağlar.
çok güzel yorum. teşekkürler
Vicdanı tamamen yok etmek insan fıtratına aykırıdır ancak hassasiyetlerini yönetmeyi öğrenebilirsin 🧠 Fazla düşünceli ve pesimist olman, empatinin yüksek olduğunu gösterir. Vurdumduymaz görünmeye çalışmak yerine, sınır çizmeyi ve duygusal yükleri sırtlanmamayı öğrenmek seni çok daha sağlıklı bir özgüvene ulaştırır ✨ Sence seni en çok yoran şey insanların beklentileri mi, yoksa kendi iç sesin mi? 👁️
Cevap
1Cevap
Ben karakterimi çok değiştirdim
ne gibi
hiç sanmıyorum
Aynı ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?