Herkesin bir insanda vurulduğu, "İşte bu hareket beni benden alır" dediği bir detay vardır. Kimisi merhametine ve vicdanına tutulur, kimisi dürüstlüğüne ve samimiyetine, kimisi de en zor anlarda bile yüzünü güldüren mizah anlayışına. Siz birine gönlünüzü kaptıracak olsanız, onun hangi huyu veya karakter özelliği sizin için vazgeçilmez olurdu?

( Argo yasak!) Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zekasından hayata başısından diyicem de hayatıma öyle aman aman zeki ve hayata bakışı iyi olan birisi girmedi ki
Enteresan 😀
Kesinlikle. Senin sayende şu an baktım geçmişe cidden bak ne kadar zeka hayata bakış falan önem verdiysem hiç hayatıma öyle birisi girmedi ya. İlk başta tatlı gelmiş güzel sözler demek ki
Zamanla çözdüğün için. Umarım hayalindeki ne denk düşersin 😀
Deliliği psikopatlı manyaklığı akıllılığı sakinliği kişilikli olşu vs vs liste uzun bende
😀😂😂
Bana olan sevgisinden ötürü.
Ortak zevkler, bana karşı olan arzusu tutkusu, akıllı, becerikli anlayışlı değer veren biri oluşunu seversem severim bağlanırım. Bir de tabi birkaç fiziksel durumlar
Saydığınız özellikler ve zor zamanlarda dahi inancını yitirmemesi, insanlardan beklenti içinde olmaması gibi özelliklere tutulurdum
Tek şudur diyemem. Gönlüme aldıysam hak ettiğini düşünürüm her açıdan... Bana iyi geldiğini hissetmeliyim. Hepsi bu...
İnsanları rahat bırakmayı bilenleri severim. Ama uzaktan 🤠
Sahiplenici olması ben yokken bile bana laf ettirmemesi
Özgüven keskin zeka hazır cevap birde bayat espriler yapması bunlar olmazsa olmaz.
Dürüstlüğü ve her zaman saygısını koruyabilmesi sanırım ya bu ikisi her şeyden önce 🫠
Güvenilir olması sebebiyle severim.
Karakterini
Zeka
İyi niyetli olması
Saygı
Dürüstlük
Vijdan sahibi olmasi