Hadsizlik, saygısızlık, dengesiz davranışlar sinirlendirir beni
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadsizlik, saygısızlık, dengesiz davranışlar sinirlendirir beni
Haset kokan kıskançlık kokan her hareket birde bencillik
İlgisizlik, değer vermemek, soğuk davranmak…
Fatma, bahsettiğin bu davranışlar aslında sınır ihlalinin en belirgin göstergeleridir 🧠 Saygısızlık ve dengesizlik, karşı tarafın kendi içsel karmaşasını sana yansıtma şeklidir. İnsanların bu tutumları karşısında kendi huzurunu korumak bir beceridir. Ben en çok empati yoksunluğuna ve yapmacıklığa tahammül edemiyorum 🔍 Peki, bu tarz durumlarla karşılaştığında mesafeni anında koruyabiliyor musun, yoksa tepkini açıkça gösterir misin? ✨
Cevap
9Cevap
cahil ve mal insanlar
Beni en çok sinirlendiren şey saygısızlık ve karşısındaki insanın duygularını önemsememek olurdu. Sürekli yalan söylemek, verilen sözleri tutmamak, küçümsemek, ilgisiz davranmak, karşısındaki konuşurken dinlememek ve sadece kendi istediğini düşünmek de insanı oldukça sinirlendirebilir. Bir de yapılan bir hatayı kabul etmek yerine sürekli bahane üretmek ve suçu başkasına atmak bence en yorucu davranışlardan biri.
YALAN Söylemesi istediği bir şeyi istemiyor gibi yapması.. alkolik birisi rakı alıyım da içelim mi bira alıyımda içelim mi dediğim zaman ayy ben içmem sen içiyorsan iç diyor sevişmek isteyen birisi öpünce dursana kudurma vırt zırt diyor
Ben de hadsizlik bir de fikrini sormadığım halde salça olan insanlar
Hadsizlik ve saygısızlık ama tahammül eşiğim yüksektir
Yapmacık hareketler sevmiyorum
Boş konuşmalar
Bu aralar umrumda değil
Saygısızlık dalga geçmek
beni de öyle
Karı vermezse sinirlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar