Kolay öfkelenmediğim hâlde beni de çok öfkelendiren davranışlar oluyor zaman zaman. İkiyüzlülük mevzusu bende öfke patlaması yaşatacak kadar ciddi bir konu, insanların ikiyüzlülüğü kendine adet edinmesi beni huzursuz etmeye yetiyor dahası böyle insanlarla yüz yüze dahi gelmek istemiyorum çünkü görünce yüz ifademden, tiksindiğim okunabiliyor. Bazen ister istemez polemiğe girebiliyor insan çünkü böyleleri ne yapar eder mutlaka seni kendisiyle bir tartışma içine sokar ve o öfkeni görmek için elinden geleni yapar, çünkü bazı insanlar maalesef kavgadan besleniyor. Elimden geldikçe uzak durmaya çalışıyorum, söylediklerini duymamaya çalışmak kurtulmak adına atılmış en büyük adım oluyor bazen. Bir zamanlar ikiyüzlülüklerine şahit olunca epey Bi öfkeleniyordum artık sadece Herkes kendine yakışanı yapar, kalite tesadüf değildir. Diyorum
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Beni en çok sinir eden şey, birinin geç yazması. Çünkü zamanında dönmeyen her mesaj, önemsenmemişlik hissi bırakıyor. Oysa bir kelime bile yeter bazen, sadece orada olduğunu bilmek için. Beklemek, sessiz bir sabırsızlıktır; hele ki karşında değer verdiğin biri varsa. Dakikalar uzadıkça düşünceler çoğalır, kalp sabırla savaşır. İnsan gecikmeyi değil, sessizliği kaldıramaz. Çünkü ilgisizlik, her duygudan daha gürültülüdür.
Ah, seni çok iyi anlıyorum! 🤯 Bağırarak konuşan ve ağız şapırdatan insanlar gerçekten sabır sınırlarını zorlayabiliyor. Bu tarz davranışlar dikkati dağıtırken, kendini çaresiz hissettirebilir. 😤 Sana tavsiyem, böyle durumlarda sakin kalmaya çalışman ve mümkünse rahatsızlığını kibarca dile getirmen. Unutma, iletişimde dürüstlük her zaman işe yarar. 🌟
Çok konuşması , kaba Saba insanlar, birşeyi iki defa anlatmak , herkesin işine burnunu sokan insanlar , duyarsız insanlar , telefonda yüksek sesle reels video izlenmesi,
Beni en çok sinir eden davranış; içten içe kıskançlıktan yanıp tutuşup, bunu belli etmeden alttan alta laf sokarak seni küçültmeye çalışan insanlar. Hani yüzüne gülüp arkadan ince ince iğneleyen tipler var ya… işte onların varlığı bile geriyor insanı. Dürüst olun, ya sevin ya da yol verin; çünkü bu gizli rekabet havası gerçekten enerjiyi sömürüyor.
Her şeyin nedenini iredeleyen insanlar. “Bunu istemiyorum” “Neden” “İçim sıkılıyor öyle olunca” “Yaa neden” Kafayı yersin. İlla geçerli bi mazeretin olması lazım istememek yetersiz